Închide meniul
EXCLUSIV

Claudiu Keşeru nu ia în calcul să se lase de fotbal. „Mi-am propus să mai joc trei ani”. Ce aşteptări are de la FCSB şi care este marele său regret!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 iunie 2021, 23:30

Claudiu Keşeru nu ia în calcul să se lase de fotbal. „Mi-am propus să mai joc trei ani. Ce aşteptări are de la FCSB şi care este marele său regret!

Claudiu Keşeru a pelcat d ela Ludogoreţ

AS.ro

Keşeru vrea să mai joace fotbal până la 37 de ani, cel puţin. În ultimul sezon a înscris 18 goluri în campionatul Bulgariei şi a făcut-o pe Ludogoreţ campioană pentru a 10-a oară la rând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Keşeru nu ia în calcul să se lase de fotbal. „Mă simt foarte bine”

Mi-am propus să mai joc trei ani, dacă îi pot duce. Nu sunt încă pregătit să mă opresc. Mă simt foarte bine, parametrii fizici la antrenamente sunt peste ceea ce am fost până acum. Încerc să am grijă mult mai mult şi văd că dă rezultate. Asta mă bucură„, a declarat Claudiu Keşeru în exclusivitate pentru AS.ro.

Keşeru este de 6 ani la Ludogoreţ şi nu ia în calcul să mai revină în ţară. Se descurcă de minune în Bulgaria şi a marcat de 113 ori în competiţia internă!

Sunt oameni care mă respectă aici şi nu văd un motiv întemeiat pentru a pleca. E un proiect frumos, sunt implicat de mult timp şi m-aş bucura să rămân şi să reuşim să ne calificăm iar în UEFA Champions League„, a precizat atacantul lui Ludogoreţ.

Claudiu Keşeru a câştigat două titluri şi cu FCSB. De când a plecat, roş-albaştrii nu au mai pus mâna pe trofeu.

Reclamă

Îmi doresc ca FCSB să se bată iar la titlu. Să sperăm că, în noul sezon din Liga 1, va fi o competiţie la fel de placută şi entuziasmantă„, a transmis Keşeru.

Noul coleg al lui Keşeru, Dorin Rotariu, n-a apucat să joace încă pentru Ludogoreţ. El a rămas pe margine şi la înfrângerea cu Ferencvaros. În Austria, Keşeru i-a dat un super-gol CFR-ului. Ludogoreţ ţinteşte grupele Champions League. La asta viseaza şi Şumudică cu CFR Cluj.

N-ar fi prima dată când face magie„, asigură Keşeru.

Reclamă 4 / 0/3

Internaţionalul român a jucat la un singur turneu final cu naţionala, la Campionatul European din 2016. Are acum un mare regret.

Păcat că nu am putut să jucăm în faţa propriilor suporteri la EURO 2020„, a declarat jucătorul care va împlini 35 de ani în luna decembrie.

Recomandări
  • Claudiu Keşeru vrea să joace până la 37 de ani
  • Atacantul român îşi doreşte să rămână la Ludogoreţ

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și