Închide meniul

VIDEO | Claudiu Keşeru a făcut-o pe Ludogoreţ campioană în Bulgaria pentru a 10-a oară la rând. Moţi şi Dragoş Grigore îşi aşteaptă medaliile!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 mai 2021, 20:38 / Actualizat: 22 iunie 2022, 16:53

VIDEO | Claudiu Keşeru a făcut-o pe Ludogoreţ campioană în Bulgaria pentru a 10-a oară la rând. Moţi şi Dragoş Grigore îşi aşteaptă medaliile!

Profimediaimages

Claudiu Keşeru, campion cu Ludogoreţ

Claudiu Keşeru a făcut-o pe Ludogoreţ campioană în Bulgaria! Dintre românii campioanei Bulgariei (Cosmin Moţi, Claudiu Keşeru şi Dragoş Grigore), numai Keşeru a fost în lot. El a intrat pe teren, după o oră de joc, în locul olandezului Elvis Manu. A avut timp suficient pentru a contribui la succesul istoric. Atacantul de 34 de ani a marcat în minutul 83.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Keşeru a făcut-o pe Ludogoreţ campioană în Bulgaria

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI KEŞERU

Keşeru a înscris pentru a 17-a oară în această ediţie de campionat. A fost providenţial pentru Ludogoreţ, care a bătut astfel recordul deţinut de ŢSKA. Gruparea din Sofia a câştigat nouă titluri la rând, între 1954 şi 1962.

Cu patru etape rămase de disputat, Ludogoreţ are 67 de puncte, 14 peste ŢSKA Sofia şi 15 peste Lokomotiv Plovdiv, ocupanta locului 3.

A fost bucurie de nedescris în vestiarul verzilor, care domină copios fotbalul în Bulgaria.

Reclamă

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și