Închide meniul

Claudiu Răducanu, în formă ca la prima tinerețe! ”Blocnotes” îl copiază pe Cristiano Ronaldo. ”Citeam o carte groasă și a zis că e Biblia”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 9 ianuarie 2021, 15:12

Claudiu Răducanu, în formă ca la prima tinerețe! ”Blocnotes” îl copiază pe Cristiano Ronaldo. ”Citeam o carte groasă și a zis că e Biblia”

MMA / Vlad Stan via Hepta

Claudiu Răducanu este acum instructor sportiv

Claudiu Răducanu este acum instructor sportiv și și-a redresat viața după ce stilul de viață dezordonat l-a făcut chiar să fie arestat în Mexic în trecut. După mulți ani, Răducanu a reușit chiar să câștige lungul proces cu fosta sa soție, cea care reușise să îi ia inclusiv vila din Craiova construită din banii săi de fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Blocnotes” este acum recăsătorit și are o fetiță după ce primul mariaj l-a făcut tatăl unui băiețel. Pe lângă fatul că este instructor sportiv, Răducanu deține și o spălătorie auto în Craiova.

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre fosta soție a lui Claudiu Răducanu: ” Era o nebunie!”

”O soție de fotbalist cu care am avut probleme? Cea a lui Claudiu Răducanu! Și am avut dreptate. Eu l-am transferat în Cipriu (n.r- Nea Salamis, în 2007). Îmi aduc aminte… Pfai, era o nebunie! Nu puteam să semnăm nimic, trebuia să trimită soției contractul. Ea nu-l lăsa acolo…

Am spus «Stop! Soția nu este avocat. Poate să discute cu tine, ceea ce e firesc. Dar ea nu poate să știe mai bine cum se face un contract și nu poate să-ți ceară ție contractul ca să facă modificări pe el!» Fiecare trebuie să își știe locul. Cele mai multe dintre soții nu fac nimic. Stau acasă, fac curat și au grijă de copii și de fotbalist. E menirea lor”, dezvăluia la un moment dat Anamaria Prodan.

Reclamă

Claudiu Răducau, ”izvorul de perle” al Ligii 1: ”A crezut că citesc Biblia și s-a bucurat”

Vivi Răchită, fost colegu cu Răducanu pe vremea când acesta evolua la Steaua, avea și el cuvinte frumoase despre fostul golgheter al campionatului.

”Am încercat şi pe Claudiu Răducan să-l fac să citească, aveam o carte cu 1.800 de pagini şi Claudiu a zis că citesc Biblia şi s-a bucurat (n.r. – râde). 

Cu el era mai greu cu cititul, era un băiat extraordinar, dar la el era mai greu…Claudelul era un izvor nesecat de perle, un caracter şi un marcator extraordinar”, și-a amintit Răchită.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și