Închide meniul

Clauză specială pentru Ondrasek! Anunțul făcut de Gigi Becali: „Totul depinde de el!” Ce trebuie să facă atacantul pentru a rămâne la FCSB

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 23 iunie 2021, 8:54

Clauză specială pentru Ondrasek! Anunțul făcut de Gigi Becali: „Totul depinde de el! Ce trebuie să facă atacantul pentru a rămâne la FCSB

Profimedia

Clauză specială pentru Zdenek Ondrasek

Clauză specială pentru Ondrasek! Zdenek Ondrasek s-a înteles cu FCSB şi va semna contractul oferit de Gigi Becali. Atacantul va semna un contract valabil pe un an. Dacă va evolua în 70% din meciuri, înțelegerea se va mai prelungi automat cu încă un an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clauză specială pentru Ondrasek

„Am semnat cu Ondrasek! I-am oferit contract pe un an. Apoi, dacă va bifa 70 la sută i se va prelungi automat contractul. Și tot așa! Acum totul depinde de el”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Zdenek Ondrasek are 32 de ani şi a jucat ultima dată la Viktoria Plzen. El are 2 goluri şi 7 selecţii pentru echipa naţională a Cehiei. De asemenea, acesta a mai jucat la echipe precum Budejovice, Caslav, Tromso IL, Wisla Cracovia și FC Dallas.

Ce salariu va avea Zdenek Ondrasek

Zdenek Ondrasek va avea un salariu uriaş, de 20 de mii de euro pe lună. Noul atacant de la FCSB va avea unul dintre cele mai mari salarii din lot.

Avertisment pentru Ondrasek

Nici nu a ajuns bine la FCSB că cehul este deja avertizat. Helmut Duckadam consideră că Becali nu va avea prea multă răbdare cu Ondrasek. Legenda roș-albaștrilor îi transmite că va trebui să marcheze din primele jocuri.

Reclamă

„Nu-l cunosc pe acest fotbalist. Noi am avut 4 jocuri cu Plzen, am căzut de două ori la rând, în perioada aia nu cred că era acolo. O să aibă soarta celorlalți atacanți.

Am avut atacanți care au făcut performanță, cum a fost Tade, la CFR și în altă parte. Dacă la FCSB nu marchezi în primele trei jocuri, cu tot cu alea de pregătire (n.r – râde). Trebuie să marcheze”, susține Duckadam.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și