Închide meniul

”Comparația cu Lionel Messi este inevitabilă!” Fabulos! Enes Sali, lăudat de englezi după ce a scris istorie în fotbalul european

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 noiembrie 2021, 9:53

”Comparația cu Lionel Messi este inevitabilă!” Fabulos! Enes Sali, lăudat de englezi după ce a scris istorie în fotbalul european

Enes Sali, lăudat de Barcelona

Profimedia

Enes Sali, lăudat de englezi după ce a scris istorie în fotbalul european

În Liechtenstein – România 0-2, Enes Sali a doborât recordul deținut de Cristi Manea, care, în 2014, într-un meci cu Albania, debuta pentru naționala României, la 16 ani, 9 luni şi 22 de zile. Sali are acum 15 ani și aproape 10 luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scurt timp după ce a debutat sub tricolor, englezii l-au lăudat pe Enes Sali, pe care l-au comparat cu marele Lionel Messi.

”România nu este obișnuită să apară pe primele pagini, dar situația se va schimba. Enes Sali a fost chemat la echipa națională la 15 ani și, după ce a debutat, i-a depășit recordul lui Martin Odegaard.

Sezonul acesta, a bifat 8 apariții și a marcat în victoria cu Clinceni, scor 5-0. Comparația cu Lionel Messi este inevitabilă după aceste performanțe. Argentinianul nu este doar idolul lui Sali. Tânrăul a fost suficient de norocos să se antreneze cu el când ejuca la La Masia”, scriu englezii de la goal.com.

Citește și:

Enes Sali a intrat în istoria fotbalului european

Enes Sali a intrat în istoria fotbalului. Este cel mai tânăr debutant la nivelul echipelor naţionale, în Europa. Asta după ce a fost introdus pe teren în Liechtenstein – România 0-2.

Reclamă

Enes a debutat pentru tricolori la vârsta de 15 ani, 8 luni și 22 de zile. Conform jurnalistului Goal, Tom Maston, Sali a depăşit recordul pe care Martin Odegaard îl deţinea din 2014.

„Mă simt foarte bine, este o onoare pentru mine să debutez în tricoul ăsta, visam la asta de când eram mic și pot săă spun că este un vis îndeplinit. Am ales România pentru că era cea mai bună decizie și mă bucur.

Vreau să joc pentru România cât mai mult timp. Știam că sunt în lot, dar nu știam dacă o să joc. Sincer, am avut puține emoții, dar când am intrat în teren, nu mai aveam nimic. M-am simțit foarte bine, băieții m-au tratat foarte bine, este frumos.

Reclamă 4 / 0/3

E tristețe în vestiar, din păcate, nu ne-am calificat la baraj, dar trebuie să ținem capul sus și să mergem înainte. Ăsta e visul nostru (n.r.: să ajungă la un turneu final) și o să fac tot ce e în puterile mele să îndeplinesc acest vis. Trebuie să muncesc foarte mult”, a spus Enes Sali, la finalul meciului cu Liechtenstein.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și