Închide meniul
VIDEO

Comunicat oficial despre starea lui Christian Eriksen. „Am vorbit în această dimineaţă” + Imagini impresionante la Copenhaga. Fanii au mers la spital

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 13 iunie 2021, 12:32

Comunicat oficial despre starea lui Christian Eriksen. „Am vorbit în această dimineaţă + Imagini impresionante la Copenhaga. Fanii au mers la spital

Profimedia

Comunicat oficial despre starea lui Christian Eriksen

Veştile despre starea lui Eriksen sunt îmbucurătoare. „Starea lui rămâne stabilă, dar va sta în continuare în spital pentru alte investigaţii”, a scris Sky Sports.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Comunicat oficial despre starea lui Christian Eriksen

Informaţia a fost confirmată de Federaţia de la Copenhaga. „În această dimineaţă, am vorbit cu Christian Eriksen, care le-a transmis salutări coechipierilor lui. Starea lui este stabilă şi se află în continuare în spital, pentru a fi supus altor teste medicale. Echipa şi staff-ul au primit asistenţă pentru condiţii de criză şi vom continua să fim alături de ei după incidentul de ieri. (…) Încurajăm pe oricine să trimită mesaje pe adresa federaţiei daneze şi ne asigurăm că acestea vor ajunge la Christian şi la familia lui”, au declarat şefii forului danez într-un comunicat oficial.

Ce a spus fostul medic al lui Christian Eriksen

Christian Eriksen a suferit probabil un stop cardiac, dar a avut o recuperare remarcabilă, potrivit fostului său cardiolog de la Tottenham Hotspur.

Reclamă

Profesorul Sanjay Sharma, care l-a supus pe fostul mijlocaş al londonezilor la teste anuale între 2013 şi 2019, a spus că Eriksen nu are o istorie cunoscută de probleme cardiace, dar a precizat că niciun test nu este infailibil.

El a afirmat că vedeta din Danemarca, în vârstă de 29 de ani, pare să se fi recuperat „foarte repede”, având în vedere informaţiile că inima lui s-a oprit timp de cinci minute.

„Dacă i-au făcut CPR agresiv (n.r. – resuscitare cardiopulmonară) şi dacă au trebuit să folosească un defibrilator, aş numi asta un stop cardiac primar ca urmare a inimii care intră într-un ritm rău. Ceea ce am văzut a fost că s-a îndreptat spre minge, şi-a pierdut echilibrul – în mod clar în acel moment ceva a mers teribil de rău – a căzut pe teren şi a devenit inconştient”, a declarat profesorul Sharma pentru The Mail on Sunday, citat de news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii au mers la spital să îl susţină pe Christian Eriksen

După ce a fost resuscitat pe gazon, jucătorul lui Inter Milano a fost transportat la „Rigshospitalet”. Acolo s-au strâns în timpul nopţii mai mulţi fani, care au vrut să-şi arate susţinerea pentru fotbalist,

„Principala mea preocupare este starea lui! Șoția sa, copiii lui, are o familie, iar astăzi fotbalul nu mai contează. A fost un moment de groază pentru întreaga națiune, pentru toată Europa, să-l vadă pe Eriksen căzând la pământ cu un atac de cord. A fost copleșitor!”, a declarat danezul Lars Bech, citat de Euronews.

”A fost primul meci la care am asistat pe Parken, prima partidă din istoria Finlandei la EURO, și s-a întâmplat acest lucru. Cred că a fost mai multă iubire decât fotbal în seara asta”, a spus şi finlandezul Matias Pakarene, potrivit aceleiaşi surse.

Fanii nordici au oferit momente emoţionante şi pe arena din Copenhaga, unde au scandat împreună numele lui Christian Eriksen.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și