Închide meniul

Mircea Lucescu răsuflă uşurat, după calificarea lui Dinamo Kiev în play-off-ul Conference League: „Vom juca tot în Giuleşti!”

Viviana Moraru Publicat: 17 august 2023, 23:22

Reclamă
Mircea Lucescu răsuflă uşurat, după calificarea lui Dinamo Kiev în play-off-ul Conference League: „Vom juca tot în Giuleşti!

Mircea Lucescu a avut o primă reacţie după ce a anunţat în Ucraina că se retrage din fotbal.

Mircea Lucescu / Profimedia

Mircea Lucescu răsuflă uşurat, după ce Dinamo Kiev s-a calificat în play-off-ul Conference League. Antrenorul român s-a declarat mulţumit după ce echipa sa a învins-o pe Aris Salonic pe stadionul din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo Kiev şi Aris Salonic se aflau la egalitate, la general, scor 2-2, după cele două partide disputate. Astfel, meciul s-a decis la penalty-uri, acolo unde trupa lui Mircea Lucescu s-a impus cu scorul de 6-5.

Mircea Lucescu răsuflă uşurat după ce Dinamo Kiev s-a calificat dramatic în play-off-ul Conference League

Mircea Lucescu a dezvăluit că echipei sale i-au lipsit suporterii, având că meciurile din Ucraina se dispută cu tribunele goale, ţinând cont de situaţia tensionată din ţară.

De asemenea, tehnicianul român a dezvăluit că duelul cu Beşiktaş, din play-off-ul Conference League, se va disputa tot pe arena din Giuleşti,

„Sunt fericit și după jocul de aici, dar și după scandările suporterilor.

Reclamă

Un meci foarte dificil, campionatul Greciei devine un campionat greu pentru că încep să folosească mulți străini. Noi am jucat cu 5-6 jucători de 20 de ani, iar din entuziasm și dorință am câștigat.

Un meci greu de tot, dar importantă este calificarea. Satisfacția pe care am trăit-o astăzi nu am mai trăit-o demult. Sfârșitul meciului a fost excelent.

Se va juca tot aici, am început aici, tot aici continuăm. Suporterii au fost prezenți, iar cu Beșiktaș ne așteaptă un meci greu. Sunt convins că jumătate de stadion va fi umplut de suporterii lui Beșiktaș, mai ales că este foarte aproape de ei.

Reclamă 4 / 0/3

Cea mai fericită e Neli, mama lui Răzvan și soția mea (n.r. despre calificarea lui Răzvan Lucescu alături de Paok)”, a declarat Mircea Lucescu, pentru digisport.ro.

Dinamo Kiev a învins-o dramatic pe Aris Salonic

Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a învins la loviturile de departajare, la Bucureşti, scor 2-1 şi 6-5, echipa greacă Aris Salonic, în manşa secundă a turului al treilea preliminar din Conference League. Dinamo Kiev s-a calificat în play-off.

Neven Djurasek a deschis scorul în Giuleşti, pentru Aris Salonic, în minutul 39, iar fornaţia ucraineană a reuşit să egaleze pe final de repriză, în minutul 45, la golul lui Nazar Voloshyn.

Echipa lui Mircea Lucescu nu a renunţat la ideea de a înscrie golul victoriei, iar Oleksandr Karavaev, introdus în minutul 72, a marcat pentru 2-1 în minutul 85 şi partida din Giuleşti a intrat în prelungiri, pentru că în meciul tur Aris câştigase cu scorul de 1-0.

În minutul 106 croatul Pavicic, de la Aris, a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben, golurile nu au venit şi s-a ajuns la loviturile de departajare. Dinamo Kiev a deschis seria cu gol, Menendez (Aris) a fost primul jucător care a ratat – Buschan apărând şutul spaniolului. Samba Diallo a făcut 3-1 pentru Dinamo Kiev după care Rupp a marcat pentru Aris. Choutesiotis a apărat şutul jamaicanului Parris (Dinamo Kiev), Franco Ferrari a adus egalitatea, 3-3, dar Benito i-a adus din nou în avantaj pe ucraineni, iar Christodoulopoulos a făcut 4-4.

Diachuk şi Zamora au marcat în prima serie KO, apoi Dobinchok a înscris şi Odubajo a trimis peste poartă, semnând calificarea lui Dinamo Kiev.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și