Închide meniul

Adrian Ilie a făcut praf jocul lui FCSB: ”Totul e o întâmplare, jocul e neorganizat”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 octombrie 2022, 8:08

Adrian Ilie a făcut praf jocul lui FCSB: ”Totul e o întâmplare, jocul e neorganizat”

Adrian Ilie a făcut praf jocul lui FCSB: ”Totul e o întâmplare, jocul e neorganizat”

Adrian Ilie, într-un meci cu Olanda / Profimedia

Adrian Ilie a făcut praf jocul lui FCSB, după egalul, 2-2, cu Anderlecht. ”Totul e o întâmplare, jocul e neorganizat”, susține ”Cobra”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu știu, ca echipă, un rezultat pozitiv, 2-2, chiar dacă nu are nicio șansă să se califice mai departe, dar ca joc, un joc foarte slab. De altfel, nu joacă de mai mult timp, nu de acum, un fotbal de calitate.

Dacă la CFR se vede că este o echipă agresivă, chiar dacă a pierdut cu 3-0, este o echipă solidă, dar la Steaua (n.r. FCSB) nu văd schimbări.

Adrian Ilie a făcut praf jocul lui FCSB

Să știi că aseară s-au apărat destul de bine, dar am impresia că este foarte greu să construiască, să-și creeze ocazii.

Impresia mea este că totul este o întâmplare. Inclusiv golul doi este o întâmplare. El exprimă jocul echipei. Neorganizat. Nu haotic.

Reclamă

Am impresia că acum ceva timp, când jucam la Steaua, m-am uitat la imagini de ansamblu de la un meci contra lui Anderlecht. Am văzut echipa Anderlecht-ului organizată bine. Și noi într-un hal fără de hal.

Adică, eu, Lăcătuș…Când exista o pasă lungă, fugeau doi sau trei… Nu știu cum putea să facă antrenorul advers o tactică împotriva noastră.

Pentru că noi, tactic, nu jucam. Cam același lucru l-am văzut și aseară. Nu joacă nimic din punct de vedere tactic. Mingea este rotundă? Mie mi se pare că nu-i așa la această echipă. Are peticele într-o altă parte”, a spu Adi Ilie, citat de fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Crezi în titlu?”. Răspuns categoric dat de Nicolae Dică

Nicolae Dică este încrezător că FCSB poate opri hegemonia lui CFR Cluj şi să câştige titlul. Antrenorul roş-albaştrilor a avut un răspuns categoric în momentul în care a fost întrebat dacă poate încheia „seceta”. Din 2015 nu a mai câştigat campionatul echipa patronată de Gigi Becali. Patronul lui FCSB nu vrea numai titlul, ci şi posesia.

Dică îi asigură pe fani că lupta pentru titlu se va da cu adevărat abia după intrarea în play-off. E convins că şi echipa de pe locul 6 se va putea lupta cu şanse reale la câştigarea campionatului.

„Este foarte greu meciul cu U Cluj, ne aşteaptă o deplasare foarte grea. Au publicul alături de ei. Noi în campionat suntem pe un drum bun, trebuie să mergem pe acelaşi drum să reuşim să câştigăm, să urcăm uşor uşor în clasament.

Primul obiectiv acum este să prindem play-off-ul. Am intrat în zona de play-off, important e să rămânem acolo. Pe orice loc am termina în zona de play-off, normal că credem în campionat. Îmi aduc aminte că în Belgia, acum câţiva ani, echipa de pe locul 6 care a intrat în play-off a câştigat campionatul„, a declarat Nicolae Dică, pentru sursa citată.

20 de puncte are FCSB, cu 3 mai puţin decât Hermannstadt şi cu 4 în minus faţă de Universitatea Craiova. Jucătorii lui Nicolae Dică au şi o restanţă de disputat.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și