Închide meniul

„Crezi în titlu?”. Răspuns categoric dat de Nicolae Dică. Ce replică i-a dat lui Gigi Becali. Patronul FCSB i-a cerut cu orice preţ posesia

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 octombrie 2022, 0:06

„Crezi în titlu?. Răspuns categoric dat de Nicolae Dică. Ce replică i-a dat lui Gigi Becali. Patronul FCSB i-a cerut cu orice preţ posesia

Mihai Stoica, replică devastatoare pentru Nicolae Dică

Mihai Stoica și Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Nicolae Dică este încrezător că FCSB poate opri hegemonia lui CFR Cluj şi să câştige titlul. Antrenorul roş-albaştrilor a avut un răspuns categoric în momentul în care a fost întrebat dacă poate încheia „seceta”. Din 2015 nu a mai câştigat campionatul echipa patronată de Gigi Becali. Patronul lui FCSB nu vrea numai titlul, ci şi posesia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu patru victorii la rând în Liga 1, FCSB a urcat pe loc de play-off. Este pe poziţia a 6-a şi va juca în această etapă cu U Cluj. Meciul este programat luni, de la ora 21:00, şi va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Nicolae Dică l-a asigurat pe Gigi Becali că poate câştiga titlul cu FCSB. Ce a spus după ce i s-a cerut posesia

Dică îi asigură pe fani că lupta pentru titlu se va da cu adevărat abia după intrarea în play-off. E convins că şi echipa de pe locul 6 se va putea lupta cu şanse reale la câştigarea campionatului.

Este foarte greu meciul cu U Cluj, ne aşteaptă o deplasare foarte grea. Au publicul alături de ei. Noi în campionat suntem pe un drum bun, trebuie să mergem pe acelaşi drum să reuşim să câştigăm, să urcăm uşor uşor în clasament.

(Moderator: Crezi în titlu?) Primul obiectiv acum este să prindem play-off-ul. Am intrat în zona de play-off, important e să rămânem acolo. Pe orice loc am termina în zona de play-off, normal că credem în campionat. Îmi aduc aminte că în Belgia, acum câţiva ani, echipa de pe locul 6 care a intrat în play-off a câştigat campionatul„, a declarat Nicolae Dică pentru fanatik.ro.

Reclamă

Antrenorul vicecampioanei României a vorbit şi despre cerinţa obligatorie fixată de Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a cerut cu orice preţ ca FCSB să aibă o posesie cu mult peste cea a adversarilor. „Ordinul” patronului nu l-a speriat pe Dică.

Nu știu declarațiile patronului. Am înțeles asta cu posesia, am avut o discuție cu patronul când a venit și la bază. Și telefonic vorbim. Într-adevăr, așa este, își dorește mai multă posesie, dar îmi doresc să avem rezultate în acest moment – asta i-am spus și dânsului – și cu siguranță în viitor vom avea o posesie mult mai bună.

Noi și acum avem în campionat posesie, în jur de 60%. Importante pentru echipă și pentru mine sunt rezultatele acum„, a mai spus Dică.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali nu schimbă antrenorul la FCSB

Gigi Becali a făcut anunţul momentului despre Nicolae Dică, după Anderlecht – FCSB 2-2. Antrenorul rămâne la echipă chiar şi după ce roş-albaştrii au fost eliminaţi din Conference League.

Decizia are legătură şi cu faptul că Gigi i-a refuzat demisia lui Mister Nick după rezultatele teribile din dubla cu Silkeborg, terminată cu un sever 0-10.

Nu se pune problema de Dică acum, nu se pune problema. Dacă el a vrut să plece și nu l-am lăsat. Am avut 4 victorii, înseamnă că avem valoare. Poate că o redresează și văd posesie la echipa asta”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Pe de altă parte, Gigi are motive de bucurie. Îi vor intra în conturi aproape 4 milioane de euro, după rezultatele din grupa de Conference League.

20 de puncte are FCSB, cu 3 mai puţin decât Hermannstadt şi cu 4 în minus faţă de Universitatea Craiova. Jucătorii lui Nicolae Dică au şi o restanţă de disputat.

EXCLUSIV | Harlem Gnohere mizează pe FCSB în lupta la titlu

Harlem Gnohere mizează pe FCSB în lupta la titlu. Echipa lui Nicolae Dică a ajuns recent în zona play-off-ului, după ce etape bune le-a petrecut în partea de jos a clasamentului.

FCSB a înregistrat 4 victorii consecutive, iar obiectivul stabilit de Gigi Becali este unul clar – titlul după o pauză de 7 ani.

Reclamă

FCSB a ajuns între primele șase locuri de play-off, după ce începutul de sezon a fost unul greu pentru echipă. Sper că vor rămâne între primele 6.

Când play-off-ul va începe, punctele vor fi împărțite la 2. Echipe precum Farul și Rapid trebuie să câștige meciurile tari pentru a porni cu șanse în play-off”, a spus Harlem Gnohere, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Nicolae Dică este sigur că FCSB poate câştiga titlul în Liga 1
  • Ce a spus după declaraţiile date de Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și