Închide meniul

Adrian Ilie nu pariază pe CFR, în dubla cu Lazio, din play-off-ul Conference League: „Petrescu o să îi analizeze foarte bine”

Dan Roșu Publicat: 29 decembrie 2022, 19:34

Reclamă
Adrian Ilie nu pariază pe CFR, în dubla cu Lazio, din play-off-ul Conference League: „Petrescu o să îi analizeze foarte bine

Adrian Ilie nu pariază pe CFR, în dubla cu Lazio

Jucătorii lui CFR Cluj, la finalul unui meci / Profimedia Images

Adrian Ilie nu pariază pe CFR Cluj, în play-off-ul din Conference League, acolo unde echipa lui Dan Petrescu se va duela cu Lazio, cel mai greu adversar pe care îl putea întâlni în această fază.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceasta va fi a treia întâlnire directă dintre cele două echipe. Ele s-au duelat în grupele Europa League, în stagiunea 2019-2020. În Gruia, ardelenii s-au impus cu 2-1, iar Lazio s-a revanşat pe Olimpico (1-0).

Adrian Ilie nu pariază pe CFR, în dubla cu Lazio

„Dacă ar fi să pariez, sigur n-aş paria pe CFR la meciul cu Lazio, dar Petrescu clar o să abordeze jocul şi o să îi analizeze foarte bine. Nu cred că o să o depăşească pe Lazio”, a spus Adi Ilie.

CFR Cluj se va lupta cu Lazio în play-off-ul pentru optimile UEFA Conference League. Campioana României a avut ghinion la tragerea la sorți și a dat peste cel mai greu adversar posibil. Meciul tur dintre Lazio și CFR Cluj se va disputa la Roma, pe 16 februarie 2023. Returul se va juca în Gruia, pe 23 februarie 2023.

În urmă cu doi ani, CFR a obținut calificarea în primăvara europeană de pe locul 2. Celtic a câștigat grupa E, în timp ce Lazio a fost eliminată din competiție, de pe poziția a 3-a. Rennes a fost codașa grupei.

Reclamă

Suma uriaşă câştigată de CFR Cluj în Conference League

Suma uriaşă pe care CFR Cluj a câştigat-o după ce s-a calificat în play-off-ul Conference League. Campioana României a strâns o sumă imensă după ce a terminat pe locul al doilea în grupa din Conference League.

Astfel, campioana României a câştigat 5.225.000 de euro pentru performanţa de a fi ajuns în primăvara europeană.

La această sumă se vor adauga şi alţi bani pe care CFR Cluj îi va încasa datorită coeficientului european. CFR Cluj va juca în playoff-ul Conference League cu echipe venite din Europa League. CFR Cluj a terminat pe locul al doilea într-o grupă cu Sivasspor, Slavia Praga şi Ballkani. CFR Cluj a reuşit două victorii cu Slavia Praga şi o remiză şi o victorie cu Ballkani.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și