Închide meniul

Prima reacţie a lui Dan Petrescu, după ce CFR Cluj a picat cu Lazio în Conference League: „Cu penalty-urile şi cu tragerile la sorţi sunt paralel!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 noiembrie 2022, 23:36

Reclamă
Prima reacţie a lui Dan Petrescu, după ce CFR Cluj a picat cu Lazio în Conference League: „Cu penalty-urile şi cu tragerile la sorţi sunt paralel!

Dan Petrescu, vehement despre fanii de la FCSB

Dan Petrescu este antrenorul celor de la CFR Cluj / Antena Sport

Prima reacţie a lui Dan Petrescu, după ce CFR Cluj a picat cu Lazio în Conference League. Dan Petrescu a vorbit despre tragerea la sorţi din Conference League. CFR Cluj va juca o „dublă” cu Lazio pentru un loc în optimile de finală din Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a vorbit despre Lazio, echipă pe care campioana României o va întâlni în 16-imile Conference League.

Prima reacţie a lui Dan Petrescu, după ce CFR Cluj a picat cu Lazio în Conference League

Toţi am spus că nu voiam Lazio şi a venit cea mai bună echipă. Dar eu cu penalty-urile şi tragerile la sorţi sunt paralel. Cea mai grea, aia va fi. Nu că mă tem, dar mă gândesc că nu am nicio şansă. Ei vor fi favoriţi, dar nu înseamnă că vor fi şi calificaţi. Nu le va fi uşor celor de la Lazio cu CFR. Dar mai sunt 3 luni, se mai pot schimba jucători. Bine că suntem acolo, sincer aş fi preferat Sheriff Tiraspol şi a venit opţiunea numărul 8, Lazio„, a spus Dan Petrescu după CFR Cluj – FC U Craiova 1948.

Cristi Balaj, prima reacţie după ce s-a tras la sorţi „dubla” CFR Cluj – Lazio

Soarta a decis să întâlnim cel mai puternic adversar, echipă de tradiţie. Ne bucurăm pentru suporterii noştri, vor avea ocazia să vadă la Cluj o echipă… locul 3 în Italia, într-un campionat extraordinar. O echipă de care oarecum suntem legaţi sufleteşte pentru că avem un român care face în continuare istorie în Italia, mă refer la Ştefan Radu.

Sunt convins că va fi o dublă în care şi noi vom avea şansele noastre, am mai jucat în 2019 împotriva acestei formaţii. La Cluj am obţinut o victorie. Până una alta, astăzi avem un meci important în campionat. Mai avem meciuri importante pe care să le jucăm şi să reuşim să ajungem cât mai sus. Şi bineînţeles campania din iarnă unde trebuie să progresăm, să finisăm, pentru că în mare am făcut schimbările care au fost preconizate. Suntem mulţumiţi de cum a reuşit să arate CFR Cluj în acest moment„, a declarat Cristi Balaj pentru pagina oficială de Youtube a clubului.

Reclamă

CFR Cluj – Lazio, în play-off-ul pentru optimile UEFA Conference League

CFR Cluj se va lupta cu Lazio în play-off-ul pentru optimile UEFA Conference League. Campioana României a avut ghinion la tragerea la sorți și a dat peste cel mai greu adversar posibil. Meciul tur dintre Lazio și CFR Cluj se va disputa la Roma, pe 16 februarie 2023. Returul se va juca în Gruia, pe 23 februarie 2023.

CFR Cluj și Lazio s-au mai întâlnit și în sezonul 2019/2020, în grupele Europa League. Atunci, ardelenii au câștigat cu 2-1 în Gruia, pierzând apoi pe Stadio Olimpico, scor 0-1.

În urmă cu doi ani, CFR a obținut calificarea în primăvara europeană de pe locul 2. Celtic a câștigat grupa E, în timp ce Lazio a fost eliminată din competiție, de pe poziția a 3-a. Rennes a fost codașa grupei.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, Lazio se află pe locul 3 în Serie A, după primele 13 etape. Trupa din capitala Italiei este la 8 puncte în spatele liderului Napoli.

Suma uriaşă câştigată de CFR Cluj în Conference League

Suma uriaşă pe care CFR Cluj a câştigat-o după ce s-a calificat în play-off-ul Conference League. Campioana României a strâns o sumă imensă după ce a terminat pe locul al doilea în grupa din Conference League.

Astfel, campioana României a câştigat 5.225.000 de euro pentru performanţa de a fi ajuns în primăvara europeană.

La această sumă se vor adauga şi alţi bani pe care CFR Cluj îi va încasa datorită coeficientului european. CFR Cluj va juca în playoff-ul Conference League cu echipe venite din Europa League. CFR Cluj a terminat pe locul al doilea într-o grupă cu Sivasspor, Slavia Praga şi Ballkani. CFR Cluj a reuşit două victorii cu Slavia Praga şi o remiză şi o victorie cu Ballkani.

Premiile acordate în Conference League

  • calificare în grupe: 2,94 milioane de euro
  • victorie în grupe: 500.000 de euro
  • egalul în grupe: 166.000 de euro
  • primul loc în grupă: 650.000 de euro
  • locul 2 în grupă: 300.000 de euro
  • calificare în optimi: 600.000 de euro
  • calificare în sferturi: 1 milion de euro
  • calificare în semifinale: 2 milioane de euro
  • calificare în finală: 3 milioane de euro
  • campioana: 2 milioane de euro
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani Vezi toate știrile
Citește și