Închide meniul

Adrian Mutu, pregătit de debutul la Neftchi Baku: „Am venit să câştig!” Ce spune despre transferuri

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 iulie 2023, 9:58

Adrian Mutu, pregătit de debutul la Neftchi Baku: „Am venit să câştig! Ce spune despre transferuri

Adrian Mutu a dat cărţile pe faţă, după plecarea de la Neftci Baku

Adrian Mutu, în timpul unui meci amical la Neftchi Baku/ Profimedia

Adrian Mutu e pregătit de debutul la Neftchi Baku. „Briliantul” va bifa primul meci pe banca noii sale echipe, în preliminariile Conference League. Azerii tehnicianului român se vor duela cu Zeljeznicar, în turul doi preliminar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a semnat cu Neftchi Baku, în această vară, după ce s-a despărţit de Rapid, cu doar câteva zile înainte ca giuleştenii să debuteze în noul sezon.

Adrian Mutu, pregătit de debutul la Neftchi Baku

Adrian Mutu susţine că meciul cu Zeljeznicar, din preliminariile Conference League, va fi unul foarte greu, însă va încerca să obţină victoria pe banca echipei sale.

Totodată, Mutu a vorbit şi despre jucătorii săi. Acesta susţine că are un lot bun la dispoziţie, însă mai are nevoie de câteva transferuri, în această perioadă, după ce i-a adus pe Yuri şi Tamas din Liga 1.

„Ne așteaptă un joc foarte important. Ne vom lupta cu o echipă foarte bună. Am urmărit ultimul meci al adversarului cu Dinamo Minsk, sunt o echipă foarte hotărâtă. Aș menționa și abilitățile individuale ale unor jucători. Pot spune, cu siguranță, că va fi un joc foarte dificil pentru noi. Totuși, am venit aici să câștigăm.

Reclamă

Am puțin timp de când am venit la echipă. Jucătorii încearcă din greu să-mi îndeplinească toate cerințele. Mi-am analizat echipa în jocurile cu Fenerbahçe și Spartak. Sunt destul de mulți jucători buni în echipă, dar așteptăm sosirea altora, care să completeze formația.

În echipa mea sunt mulți jucători cu experiență, sunt obișnuiți să joace într-o astfel de atmosferă. Prin urmare, nu cred că fanii adversarilor ne pot provoca dificultăți. Cunosc fotbalul bosniac”, a declarat Adrian Mutu, la conferinţa de presă.

Adrian Mutu a vorbit despre viitoarele transferuri de la Neftci Baku

Adrian Mutu a vorbit despre viitoarele transferuri de la Neftci Baku. Tehnicianul formației azere a declarat că mai are nevoie de jucători, pentru a-și atinge toate obiectivele propuse.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul tehnician al celor de la Rapid a vorbit despre planurile sale de viitor, la noua sa echipă. Adrian Mutu a declarat că Neftci Baku mai trebuie să facă transferuri, pentru a-și întări lotul înainte de startul noului sezon din Azerbaidjan. Totuși, „Briliantul” a menționat că nu are de gând să dea afară vreun jucător care este legitimat în prezent la Neftci.

„Au ajuns doi jucători, Matias a semnat contractul, iar transferul lui Tamaș a intrat în ultima etapă a negocierilor (n.red. transferul lui Mark Tamaș a fost oficializat duminică).

Mi-am exprimat opinia pe această temă într-o discuție purtată cu oficialii clubului. Mai avem nevoie de trei sau patru jucători. Nu vom transfera orice jucător, trebuie să fim foarte atenți, pentru că uneori se mai fac și greșeli în transferuri. Trebuie să ne asigurăm că, dacă vom greși, această greșeală nu va fi prea mare.

Nu voi renunța la niciun jucător deocamdată. Avem nevoie de jucători azeri în campionat. Lotul conține mulți jucători azeri atât tineri, cât și experimentați. Trebuie să contribuim și la dezvoltarea jucătorilor tineri”, a spus Adrian Mutu, potrivit sportinfo.az.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și