Închide meniul

Adrian Mutu a vorbit despre viitoarele transferuri de la Neftci Baku. „Briliantul” are planuri mari în Azerbaidjan

Alex Ioniță Publicat: 23 iulie 2023, 19:34

Reclamă
Adrian Mutu a vorbit despre viitoarele transferuri de la Neftci Baku. Briliantul” are planuri mari în Azerbaidjan

Adrian Mutu a vorbit despre viitoarele transferuri de la Neftci Baku. Tehnicianul formației azere a declarat că mai are nevoie de jucători

Adrian Mutu, antrenorul celor de la Neftci Baku, la amicalul cu Spartak Moscova / Profimediaimages

Adrian Mutu a vorbit despre viitoarele transferuri de la Neftci Baku. Tehnicianul formației azere a declarat că mai are nevoie de jucători, pentru a-și atinge toate obiectivele propuse.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Briliantul” a ajuns la Neftci Baku după ce s-a despărțit de Rapid. Acesta a debutat pe banca azerilor într-un amical cu Fenerbahce, pierdut de echipa lui Mutu cu scorul de 0-1.

Adrian Mutu a vorbit despre viitoarele transferuri de la Neftci Baku. Antrenorul vrea să întărească lotul echipei

Fostul tehnician al celor de la Rapid a vorbit despre planurile sale de viitor, la noua sa echipă. Adrian Mutu a declarat că Neftci Baku mai trebuie să facă transferuri, pentru a-și întări lotul înainte de startul noului sezon din Azerbaidjan. Totuși, „Briliantul” a menționat că nu are de gând să dea afară vreun jucător care este legitimat în prezent la Neftci.

„Au ajuns doi jucători, Matias a semnat contractul, iar transferul lui Tamaș a intrat în ultima etapă a negocierilor (n.red. transferul lui Mark Tamaș a fost oficializat duminică).

Mi-am exprimat opinia pe această temă într-o discuție purtată cu oficialii clubului. Mai avem nevoie de trei sau patru jucători. Nu vom transfera orice jucător, trebuie să fim foarte atenți, pentru că uneori se mai fac și greșeli în transferuri. Trebuie să ne asigurăm că, dacă vom greși, această greșeală nu va fi prea mare.

Reclamă

Nu voi renunța la niciun jucător deocamdată. Avem nevoie de jucători azeri în campionat. Lotul conține mulți jucători azeri atât tineri, cât și experimentați. Trebuie să contribuim și la dezvoltarea jucătorilor tineri”, a spus Adrian Mutu, potrivit sportinfo.az.

Pentru Adrian Mutu, prima partidă oficială din noul sezon este în preliminariile UEFA Conference League, împotriva celor de la Zeljeznicar. În aceași fază a competiției vor evolua și FCSB, CFR Cluj și Sepsi. Vicecampioana României o va întâlni pe CSKA 1948 Sofia, miercuri, în deplasare, de la ora 20:30. Partida va putea fi văzută în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Adrian Mutu a vorbit cu Laurenţiu Reghecampf, până să semneze cu Neftchi Baku

Adrian Mutu a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Neftchi Baku, mărturisind că oferta a primit-o în urmă cu câteva săptămâni. Acesta le-a transmis şi un mesaj fanilor, mărturisind că îşi doreşte să o ducă pe Neftchi înapoi în top.

Reclamă 4 / 0/3

„S-a întâmplat în urmă cu câteva săptămâni. Nu au durat mult negocierile. Totul s-a întâmplat repede. Când am primit oferta, am început să caut ceea ce înseamnă clubul Neftchi. Este cel mai mare din Azerbaidjan, ştiu că are cei mai înfocaţi fani.

(N.r. Despre Laurenţiu Reghecampf) Suntem prieteni de mult timp. L-am întrebat lucruri generale despre club. Nu prea multe, vreau să descopăr lucrurile eu. Aşa cum le-am spus jucătorilor, le spun şi fanilor, să anuleze tot ce s-a întâmplat înainte, acum începe un nou proiect. Sunt fericit să fiu aici, îmi doresc să reuşesc.

Ne ştim de când eram copii. Am început să jucăm fotbal împreună. Nu am avut şansa să vrobesc prea multe lucruri cu el. Nu am nevoie să vorbesc cu nimeni, Neftchi este un club foarte mare. Ştiam despre el, pentru mine e o şansă foarte mare. O iau foarte în serios, sper să obţin lucruri măreţe. Suntem la început, e mult de muncă.

Prima impresie a fost foarte bună. Ştiam jucătorii, m-am uitat la multe meciuri. Să fiu sincer, trebuie să muncim. Avem ambiţii mari anul acesta. Am nevoie de timp să analizez jucătorii, mai avem nevoie de alţii. Avem meciuri şi în Europa. Pentru a fi competitivi, trebuie să avem un grup mare.

Sunt pregătit 100%. Chiar dacă am şapte ani experinţă ca antrenor, am 20 de ani de experinţă ca jucător. Am avut norocul să cunosc multe culturi. Nu e problemă adaptarea la mine. Sunt gata să duc Neftchi înapoi în top.

Nu mi-e frică de presiune, mă motivează mai tare. La toate cluburile mari e presiune. Vom da totul pentru acest club”, a declarat Adrian Mutu, pentru contul oficial al celor de la Neftchi Baku.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu Vezi toate știrile
Citește și