Închide meniul

Adrian Păun, convins că CFR Cluj se va califica după partida cu Lazio: „Nu ar fi o surpriză!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 februarie 2023, 10:02

Adrian Păun, convins că CFR Cluj se va califica după partida cu Lazio: Nu ar fi o surpriză!”

Adrian Păun, într-un meci pentru CFR Cluj

Adrian Păun, într-un meci pentru CFR Cluj / Profimedia

Adrian Păun este convins că CFR Cluj va reuși să facă un meci mare cu Lazio și se va califica în faza următoare din Conference League. Fostul jucător al ardelenilor are mare încredere în trupa lui Dan Petrescu, și susține că echipa campioană va obține biletele pentru optimi după ce îi va învinge pe italieni la loviturile de departajare. Meciul dintre CFR Cluj și Lazio va fi joi, de la ora 19:45, în format live text, pe AS.ro!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a pierdut manșa tur a confruntării cu Lazio, din play-off-ul Conference League. Italienii s-au impus cu 1-0, grație reușitei lui Ciro Immobile, într-un meci în care clujenii au jucat în superioritate numerică încă din startul meciului.

Adrian Păun, convins că CFR Cluj se va califica după partida cu Lazio

Adrian Păun le-a transmis un mesaj de susținere foștilor săi colegi de la CFR Cluj. Jucătorul lui Hapoel Beer Sheva s-a declarat convins de faptul că echipa lui Dan Petrescu o poate învinge pe Lazio.

Totodată, Păun a vorbit și despre cum se va desfășura jocul, și a dezvăluit că singurul gol al partidei va fi marcat de Ciprian Deac, din fază fixă, iar ulterior totul se va decide la loviturile de departajare.

„Pentru multă lume ar însemna o surpriză, nu însă și pentru mine. Știu cum se lucrează la CFR, știu cum pregătește Petrescu meciurile, știu determinarea din grup și valoarea băieților. Au mai existat momente în care Clujul părea la pământ, iar echipa s-a trezit la momentul oportun și a dat peste nas celor care-i cântau sfârșitul. Un gol diferență nu e un capăt de țară, chiar dacă adversarul se numește Lazio.

Reclamă

Vom vedea probabil un CFR cu o defensivă extrem de organizată și atentă, focusată apoi pe fazele de gol. E chiar un meci care se pretează la o victorie dintr-o fază fixă, specialitatea casei la Cluj. Voi fi în fața televizorului, parcă văd deja partida cu ochii minții și, deși fizicul meu e la Beer Sheva, sufletul meu se va afla joi seara pe gazonul de la Cluj.

Meciul se va încheia 1-0 după 90 de minute și se va decide la loviturile de departajare, unde se va califica CFR. Petrescu prea a avut ghinion până acum la acest capitol. Iar golul decisiv la 11 metri îl va marca Deac!”, a declarat Adrian Păun, pentru prosport.ro.

Record de bilete vândute la CFR Cluj – Lazio! Cristi Balaj: „Am avea o șansă de a trece mai departe!”

Cristi Balaj a anunțat că CFR Cluj a vândut toate biletele disponibile pentru meciul cu Lazio. Președintele ardelenilor crede că formația lui Dan Petrescu poate să-i elimine pe italieni doar cu sprijinul fanilor.

Reclamă 4 / 0/3

“Este sold out! Prin colțuri, doar așa dacă găsim persoane care au cumpărat bilete și încă nu au apucat să le dea. În acest moment avem posibilitatea de a găzdui 16.000 de spectatori din ce am înțeles. Pentru că avem acea tribună suspendată în spatele porții, de la etaj, care nu poate să fie folosită conform normelor. Ea este sigură, doar că normele nu promit.

Doar având spectatorii în spate și dacă se nimerește să avem și una dintre zilele noastre bune, cu ei care dacă ar acuza să zic frigul din România, atunci poate am avea o șansă de a trece. Meciul cu FC Argeș a venit ca o descătușare, am avut spirit.

Chiar dacă am avut înfrângeri la limită în ultimele partide, am avut grijă să fim alături de jucători. Adică nu s-a făcut absolut nicio presiune, i-am încurajat, am avut un spirit bun. Și din partea conducerii către jucători spre staff”, a spus Cristi Balaj, conform fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și