Închide meniul

Record de bilete vândute la CFR Cluj – Lazio! Cristi Balaj: „Am avea o șansă de a trece mai departe!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 februarie 2023, 17:57

Record de bilete vândute la CFR Cluj – Lazio! Cristi Balaj: „Am avea o șansă de a trece mai departe!

Record de bilete vândute la CFR Cluj - Lazio

Jucătorii de la CFR Cluj și Lazio, în meciul tur, de pe Stadio Olimpico / Hepta

Președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a anunțat un record de bilete vândute la meciul cu Lazio, din returul play-off-ului Conference League. Duelul din Gruia se va juca cu „casa închisă”. Partida va avea loc joi, de la ora 19:45, LIVE TEXT pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Balaj a anunțat că CFR Cluj a vândut toate biletele disponibile pentru meciul cu Lazio. Președintele ardelenilor crede că formația lui Dan Petrescu poate să-i elimine pe italieni doar cu sprijinul fanilor.

Record de bilete vândute la CFR Cluj – Lazio

Este sold out! Prin colțuri, doar așa dacă găsim persoane care au cumpărat bilete și încă nu au apucat să le dea. În acest moment avem posibilitatea de a găzdui 16.000 de spectatori din ce am înțeles. Pentru că avem acea tribună suspendată în spatele porții, de la etaj, care nu poate să fie folosită conform normelor. Ea este sigură, doar că normele nu promit.

Doar având spectatorii în spate și dacă se nimerește să avem și una dintre zilele noastre bune, cu ei care dacă ar acuza să zic frigul din România, atunci poate am avea o șansă de a trece. Meciul cu FC Argeș a venit ca o descătușare, am avut spirit.

Chiar dacă am avut înfrângeri la limită în ultimele partide, am avut grijă să fim alături de jucători. Adică nu s-a făcut absolut nicio presiune, i-am încurajat, am avut un spirit bun. Și din partea conducerii către jucători spre staff”, a spus Cristi Balaj, conform fanatik.ro.

Reclamă

Media de spectatori la meciurile CFR-ului de pe teren propriu din acest sezon este 3.000. În ultimul meci dinaintea duelului cu Lazio, CFR a învins-o cu 3-1 pe FC Argeș.

Dan Petrescu, ieșire nervoasă înainte de CFR Cluj – Lazio

În ciuda victoriei cu FC Argeș, Dan Petrescu a vorbit mai mult despre returul cu Lazio, programat joi. CFR Cluj a pierdut cu 0-1 pe Olimpico, chiar dacă italianii au jucat în 10 oameni aproape tot meciu. „Bursucul” s-a enervat pe criticii CFR-ului și a precizat că diferența dintre cele două echipe este prea mare. L-a dat exemplu pe Ciro Immobile, despre care susține că valorează 150 de milioane de euro.

„Am văzut că Immobille i-a dat două goluri lui Salernitana, care are buget de 150 de milioane de euro. Când a dat un gol cu CFR Cluj, care are buget de 10 milioane de euro, a sărit toată țara. Immobile valorează 150 de milioane de euro! Milinkovic-Savic valorează 100 de milioane de euro. Când joacă Immobile la ei, e posibil orice. Când am făcut două egaluri cu Sevilla, toți erau supărați, și ei au câștigat Europa League. Immobile sigur va juca și cu noi!”, a spus Dan Petrescu, conform digisport.ro. 

Reclamă 4 / 0/3

Lazio, victorie fără emoții în Serie A înaintea returului cu CFR Cluj

Lazio a obținut o victorie fără emoții în Serie A, cu 4 zile înaintea returului cu CFR Cluj, din play-off-ul UEFA Conference League. Formația lui Maurizio Sarri a trecut de Salernitana, scor 2-0, în etapa a 23-a din campionatul Italiei. Ciro Immobile a strălucit din nou și a marcat o dublă superbă, cu care Lazio și-a asigurat cele 3 puncte.

Lazio a urcat cel puțin temporar pe locul 4 în Serie A și are un moral excelent, înaintea manșei retur din Gruia. În tur, trupa din Roma s-a impus cu 1-0 în fața CFR-ului, grație golului înscris de același Immobile.

Meciul CFR Cluj – Lazio, din Conference League, se va disputa joi seară, de la ora 19:45, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și