Închide meniul

Adrian Şut, mesaj clar după FCSB – CSKA 1948 Sofia 3-2: „Nu ne-am temut!” Ce spune despre o plecare de la echipă

Viviana Moraru Publicat: 3 august 2023, 23:48

Reclamă
Adrian Şut, mesaj clar după FCSB – CSKA 1948 Sofia 3-2: „Nu ne-am temut! Ce spune despre o plecare de la echipă

Adrian Şut, mesaj clar după FCSB - CSKA 1948 Sofia 3-2

Adrian Şut, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Adrian Şut a transmis un mesaj clar, după ce FCSB a învins-o cu 3-2 pe CSKA 1948 Sofia, şi s-a calificat în turul trei preliminar din Conference League. Mijlocaşul susţine că meciul a fost unul foarte dificil, însă s-a declarat bucuros de victoria obţinută de echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB şi-a asigurat prezenţa în turul trei preliminar din Conference League, după ce a eliminat-o pe CSKA 1948 Sofia. Damjan Djokovic a marcat o „dublă” în retur, Octavian Popescu fiind celălalt marcator al echipei lui Elias Charalambous.

Adrian Şut, mesaj clar după FCSB – CSKA 1948 Sofia 3-2

Adrian Şut a analizat duelul dintre FCSB şi CSKA 1948 Sofia, şi susţine că nu a avut emoţii, nici măcar atunci când bulgarii au reuşit să întoarcă rezultatul. Mijlocaşul a mărturisit că are mare încredere în coechipierii săi din atacul roş-albaştrilor.

De asemenea, Şut a fost întrebat şi despre posibilitatea de a pleca de la echipă. Acesta a declarat că orice jucător şi-ar dori să facă pasul la o echipă din străinătate, însă în prezent este concentrat pe ceea ce are de făcut la FCSB.

„A fost o partidă dificilă, mai era al doilea meci în care trebuia să facem un joc bun ca să câştigăm. La primul gol al lor, a fost o greşeală a mea, dar nu ştiu dacă putea să dea fault arbitrul. Avem un meci în campionat, şi după ne pregătim pentru meciul din Europa, cu Nordsjaelland.

Reclamă
Reclamă

N-au ajuns la noi la poartă, în prima repriză, dar după au prins elan. Am scăpat la fază fixă. Nu cred că ne-am temut, avem jucători de calitate în faţă, şi ştiam că putem marca. Avem jucători cu experienţă.

(N.r. Despre derby-ul cu CFR Cluj) Ne bucurăm că o să jucăm în Ghencea. Sperăm să fie de bun augur şi să câştigăm acel meci.

(N.r. Despre oferte) Nu ştiu nimic, eu mă concentrez la meciuri, sunt la FCSB şi voi da tot ce pot. Cred că orice jucător îşi doreşte să facă pasul afară, dar eu sunt la FCSB acum”, a declarat Adrian Şut, la digisport.ro.

Reclamă

FCSB – FC Nordsjaelland, în turul 3 preliminar Conference League! Când vor avea loc meciurile

FCSB – FC Nordsjaelland, în turul 3 preliminar Conference League! Formaţia lui Elias Charalambous va juca pentru un loc în play-off contra vicecampioanei din Danemarca.

În turul 2, FCSB a trecut de CSKA 1948 Sofia, după o dublă în care a tremurat pentru calificare. După victoria din Bulgaria cu 1-0, vicecampioana României a fost condusă cu 2-1 pe stadionul Arcul de Triumf. Damian Djokovic, noua achiziţie a roş-albaştrilor, a reuşit o dublă, care o duce mai departe pe FCSB în Conference League. Golul victoriei a fost marcat pe final de Octavian Popescu.

FC Nordsjaelland a disputat până acum două etape din campionatul danez şi are două victorii la scor. În prima etapă s-a impus cu 4-1 în faţa celor de la Viborg, pe teren propriu, după care a câştigat meciul de la Aarhus cu 3-1.

Primul meci va avea loc pe 10 august, cu FCSB în calitate de gazdă, fiind şanse foarte mari ca partida să se dispute în Ghencea. Returul va avea loc o săptămână mai târziu, în deplasare.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

8:12

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat

0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și