Închide meniul

FCSB – FC Nordsjaelland, în turul 3 preliminar Conference League! Când vor avea loc meciurile

Alex Masgras Publicat: 3 august 2023, 23:32

Reclamă
FCSB – FC Nordsjaelland, în turul 3 preliminar Conference League! Când vor avea loc meciurile

Andrea Compagno a fost comparat cu un golgheter legendar de bunicul său

Andrea Compagno şi Darius Olaru, în FCSB - CSKA 1948 Sofia / Hepta

FCSB – FC Nordsjaelland, în turul 3 preliminar Conference League! Formaţia lui Elias Charalambous va juca pentru un loc în play-off contra vicecampioanei din Danemarca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În turul 2, FCSB a trecut de CSKA 1948 Sofia, după o dublă în care a tremurat pentru calificare. După victoria din Bulgaria cu 1-0, vicecampioana României a fost condusă cu 2-1 pe stadionul Arcul de Triumf. Damian Djokovic, noua achiziţie a roş-albaştrilor, a reuşit o dublă, în timp ce golul victoriei a fost marcat de Octavian Popescu în prelungiri.

FCSB – FC Nordsjaelland, în turul 3 preliminar Conference League! Când vor avea loc meciurile

FCSB se pregăteşte pentru dubla cu FC Nordsjaelland, vicecampioana din Danemarca, echipă care va debuta în preliminarii contra vicecampioanei din România.

FC Nordsjaelland a disputat până acum două etape din campionatul danez şi are două victorii la scor. În prima etapă s-a impus cu 4-1 în faţa celor de la Viborg, pe teren propriu, după care a câştigat meciul de la Aarhus cu 3-1.

Primul meci va avea loc pe 10 august, cu FCSB în calitate de gazdă, fiind şanse foarte mari ca partida să se dispute în Ghencea, acolo unde formaţia lui Elias Charalambous va disputa şi meciul cu CFR Cluj de la finalul acestei săptămâni din etapa a patra a Ligii 1.

Reclamă

Pe 17 august va avea loc partida retur şi meciul care va decide echipa care va merge în play-off-ul Conference League. FC Nordsjaelland dispută meciurile de pe teren propriu pe stadionul Right to Dream Park, arenă cu o capacitate de 9800 de locuri la meciurile internaţionale şi care are teren artificial.

Lotul celor de la Nordsjaelland este cotat la 32,3 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com, cel mai bine evaluat jucător fiind tânărul Ernest Nuamah, în vârstă de 19 ani. Extrema stângă are o cotă de piaţă de 6 milioane de euro.

De partea cealaltă, FCSB are un lot evaluat la 32, 6 milioane de euro, iar Darius Olaru este jucătorul cu cea mai mare cotă, de 5,3 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

David Miculescu s-a accidentat în FCSB – CSKA 1948 Sofia! Atacantul a fost înlocuit în minutul 37

David Miculescu s-a accidentat în FCSB – CSKA 1948 Sofia! Atacantul a rezistat doar 37 de minute în duelul de pe stadionul Arcul de Triumf din turul 2 preliminar Conference League.

Atacantul de 22 de ani a acuzat probleme medicale în prima repriză a meciului cu CSKA 1948 Sofia. Echipa medicală a celor de la FCSB a intrat pe teren, după ce Miculescu s-a întins pe gazon şi a acuzat probleme musculare în minutul 34.

Din nefericire, el nu a mai putut continua partida şi a părăsit terenul după trei minute. Miculescu a fost înlocuit cu Andrei Cordea.

David Miculescu, care a ajuns la FCSB în urmă cu un an, după ce formaţia roş-albastră a plătit 1,7 milioane de euro pentru transferul său de la UTA Arad, a evoluat în toate partidele disputate de FCSB în acest debut de sezon. Atacantul de 22 de ani a marcat în prima etapă a sezonului din Liga 1, în meciul de la Târgu Jiu cu FC U Craiova 1948, câştigat de FCSB cu 3-1.

În total, Miculescu a evoluat pentru FCSB în 52 de partide, marcând 4 goluri şi oferind alte 4 pase decisive. Pe transfermarkt.com, el este cotat la 1,2 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și