Închide meniul

Aktobe – Sepsi 0-1! Jucătorii lui Liviu Ciobotariu au scris istorie şi s-au calificat în play-off-ul Conference League

Alex Masgras Publicat: 17 august 2023, 20:55

Reclamă
Aktobe – Sepsi 0-1! Jucătorii lui Liviu Ciobotariu au scris istorie şi s-au calificat în play-off-ul Conference League

Aktobe - Sepsi 0-1! Jucătorii lui Liviu Ciobotariu au scris istorie şi s-au calificat în play-off-ul Conference League

Jucătorii lui Sepsi s-au bucurat pe teren / Profimediaimages

Aktobe – Sepsi 0-1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro! Echipa lui Liviu Ciobotariu a câştigat în Kazahstan şi a obţinut o calificare istorică în play-off-ul UEFA Conference League. Gruparea din Sfântu Gheorghe remizase în meciul tur, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi a dat marea lovitură şi este la un pas de calificarea în grupe. Nicolae Păun a marcat golul victoriei în minutul 66. Pentru Sepsi urmează „dubla” de totul sau nimic cu norvegienii de la Bodo/Glimt.

Aktobe – Sepsi 0-1

Min. 90+6: Final de meci! Sepsi s-a calificat în play-off-ul UEFA Conference League!

Min. 66: Aktobe – Sepsi 0-1. GOOOLLL! Nicolae Păun a marcat după un corner! Ştefănescu i-a centrat perfect.

Min. 61: Ocazie Sepsi! Păun a avut o şansă uriaşă de a marca. Execuţie de la distanţă, dar a trebuit să se mulţumească doar cu un corner!

Reclamă

Min 35: Ocazie Sepsi! Ștefănescu șutează de la marginea careului, dar portarul de la Aktobe a reţinut.

Min. 30: Ocazie uriaşă pentru Aktobe. China a tras periculos din careu, dar Niczuly a avut o intervenție excelentă!

Min. 1: A început partida.

Reclamă 4 / 0/3

LIVE TEXT Aktobe – Sepsi – echipele de start

Aktobe: Pokatilov – Kassym, Iashin, Shomko – China, Raickovic, Strumia, Tanzharikov – Baytana, Elder Santana, Samorodov

Rezerve: Lobantsev, Mambetzhanov – Rudoselskiy, Gadrani, Zhumabek, Kybyray, Niangbo, Filipovic, Ghnayem, Izbassarov, Izotov

Antrenor: Andrey Karpovich

Sepsi: Niczuly – D. Ciobotariu, M. Bălașa, Ninaj, A. Dumitrescu – N. Păun, Rodriguez – Ștefănescu, Alimi, C. Matei – Safranko

Rezerve: D. Moldovan, Gedo – I. Gheorghe, Damașcan, Oroian, Francisco Junior, Oteliță, A. Nistor, Kallaku, Aganovic, R. Varga, Rondon

Antrenor: Liviu Ciobotariu

Reclamă

Aktobe – Sepsi LIVE TEXT! Echipa lui Liviu Ciobotariu merge în Kazahstan pentru a obţine calificarea în play-off

În meciul tur, formaţia din Kazashtan a deschis scorul prin Elder Santana, în minutul 65. Echipa pregătită de Liviu Ciobotariu a restabilit egalitatea pe final, în minutul 89, prin Roland Varga.

Sepsi speră în continuare la calificarea în play-off-ul Conference League. Câştigătoarea Cupei României merge în Kazahstan după ce a încheiat la egalitate partida de pe teren propriu.

Meciul de la Sf. Gheorghe a fost şi ultimul al echipei pregătite de Liviu Ciobotariu. De partea cealaltă, Aktobe a jucat duminică în campionat, pe terenul celor de la Aksu. La fel ca la Sf. Gheorghe, partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Partida retur se va juca pe Stadionul Central din Aktobe, o arenă de 12.729 de locuri, cu gazon natural.

Câştigătoarea dublei dintre Aktobe şi Sepsi va juca pentru un loc în grupele Conference League cu câştigătoarea dublei dintre Pyunik şi Bodo/Glimt.

Liviu Ciobotariu, înaintea returului cu Aktobe: „Şansele sunt egale pentru ambele formaţii”

Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la Sepsi, a prefaţat partida retur cu Aktobe. Antrenorul covăsnenilor crede că şansele sunt egale înaintea meciului din Kazahstan, chiar dacă Aktobe are un mic avantaj, jucând acasă.

„Pentru ambele formaţii, atât pentru noi, cât şi pentru cei de la Aktobe, miza este calificarea în play-off-ul Conference League.

După prima manşă, la noi acasă, în care rezultatul a fost de egalitate, cred că şansele sunt egale pentru ambele formaţii, cu un uşor avantaj pentru echipa Aktobe, care joacă acasă. Având în vedere că stadionul va fi plin, probabil că echipa va fi susţinută de toţi suporterii.

Întâlnim o echipă cu jucători foarte buni, am simţit lucrul ăsta în primul joc disputat acasă. Bineînţeles că suntem foarte motivaţi să obţinem un rezultat care să ne ducă în turul următor, dar în acelaşi timp suntem conştienţi că întâlnim o echipă puternică. Va trebui să facem un joc perfect, foarte bun, pentru a spera la o eventuală calificare”, a spus Liviu Ciobotariu, potrivit agerpres.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și