Închide meniul

Sepsi – Aktobe 1-1. Covăsnenii au egalat în finalul partidei!

Alex Ioniță Publicat: 10 august 2023, 21:55

Reclamă
Sepsi – Aktobe 1-1. Covăsnenii au egalat în finalul partidei!

Sepsi - Aktobe 1-1. Covăsnenii au egalat în finalul partidei!

Sepsi Sf. Gheorghe / Hepta

Sepsi – Aktobe s-a încheiat 1-1. Partida a contat pentru prima manșă a „dublei” din turul 3 preliminar al UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de acest meci, Sepsi venea după rezultatul de egalitate înregistrat pe teren propriu împotriva celor de la Oțelul Galați. Partida care a contat pentru etapa a 4-a a Ligii 1 s-a încheiat cu scorul de 1-1. De cealaltă parte, cei de la Aktobe veneau după victoria din campionat cu Kairat Almaty, scor 4-2.

Sepsi – Aktobe 1-1 LIVE TEXT

Min. 90+8: Final de meci! Sepsi – Aktobe se încheie 1-1!

Min. 89: Sepsi – Aktobe 1-1! Roland Varga a egalat pentru Sepsi!

Min. 65: Sepsi – Aktobe 0-1! Aktobe a deschis scorul după un corner! Elder Santana a trimis cu capul în poarta lui Niczuly.

Reclamă

Min. 55: Ocazie mare pentru Sepsi! Marius Ştefănescu a fost aproape de gol, dar şutul lui a fost respins de Pokatilov

Min. 46: S-a reluat partida!

Pauză!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 31: Bălaşa reia cu capul pe lângă poartă după un corner

Min. 28: Ocazie pentru Aktobe! Samorodov a tras periculos din întoarcere, Niczuly a reuşit să respingă

Min. 15: Ocazie pentru Sepsi! Marius Ştefănescu a trimis periculos din lovitură liberă, dar portarul lui Aktobe a scos mingea de sub bară!

Min. 1: A început partida!

Echipele de start: 

SEPSI: Niczuly – Ciobotariu, Ninaj, Bălașa, Dumtrescu – Păun, Alimi – Ștefănescu, J. Rodriguez, C. Matei – Safranko
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu
REZERVE: Rezerve: Moldovan, Gedo, I. Gheorghe, Damașcan, Oroian, Francisco Junior, Oteliță, A. Nistor, Kallaku, Aganovic, R. Varga, Rondon

AKTOBE: Pokatilov – Kassym, Iashin, Shamko – China, Strumia, Raickovic, Tanzharikov – Baytana, E. Santana, Samorodov
ANTRENOR: Andrey Karpovich
REZERVE: Lobantsev, Rudoselskiy, Bessmertny, Gadrani, Zhumabek, Kybyray, Niangbo, Filipovic, Ghnayem, Kenessov, Izotov

Reclamă

Covăsnenii conduși de Liviu Ciobotariu speră să repete perfomranța surprinzătoare din turul 2 preliminar al UEFA Conference League. Chiar dacă au plecat cu a doua șansă, cei de la Sepsi au reușit să se impună în fața bulgarilor de la CSKA Sofia cu scorul de 6-0 la general.

La partida de la Sf. Gheorghe, Sepsi este principala favorită, cel puțin pe hârtie. Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, covăsnenii au un lot cotat la 15,11 milioane de euro. Cel mai scump jucător din lotul câștigătoarei Cupei României este portarul Roland Niczuly, căpitanul echipei. Acesta valorează 1,4 milioane de euro. De cealaltă parte, echipa din Kazahstan are un lot cotat la 9,93 milioane de euro. Cel mai scump jucător din lotul celor de la Aktobe este Maksim Samorodov, care valorează 700.000 de euro.

De cealaltă parte, cei de la Aktobe au trecut în turul al 2-lea preliminar al UEFA Conference League de Torpedo Kutaisi, cu scorul de 5-3, la general. Echipa care se va califica din „dubla” dintre Sepsi și Aktobe va întâlni, în play-off-ul UEFA Conference League câștigătoarea din „dubla” dintre Bodo/Glimt și Pyunik Erevan.

Liviu Ciobotariu, înainte de Sepsi – Aktobe

„Este o nouă provocare pentru tot ceea ce înseamnă Sepsi OSK. Este provocarea de a încerca să intrăm în play-off-ul Conference League. Va fi un joc dificil. Întâlnim o echipă într-o formă foarte bună, cu jucători buni, în special pentru faza de atac.

Trebuie să fim foarte atenţi. Dar şi noi suntem într-o formă bună, suntem dornici de a face performanţă, am simţit jucătorii foarte motivaţi. Din punctul nostru de vedere vom face tot ceea ce este posibil ca să scoatem un rezultat pozitiv. Un rezultat pozitiv ne-ar ajuta foarte mult pentru meciul doi. Va trebui să ne luptăm”, a spus tehnicianul, la conferința de presă premergătoare partidei din turul al 3-lea preliminar al UEFA Conference League

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:10 LIVE VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen! „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 Vezi toate știrile
Citește și