Închide meniul
Video

Alexandru Chipciu pariază pe FCSB în meciul cu Anderlecht! Dezvăluiri despre jucătorii belgienilor: „Îi ştiu de la 13-14 ani! Nu mai au banii de când eram eu şi Stanciu acolo!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 septembrie 2022, 19:19

"Te gândeşti la EURO 2024?" Răspunsul sincer dat de Alexandru Chipciu

Alexandru Chipciu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Alexandru Chipciu pariază pe FCSB în meciul cu Anderlecht. Fost jucător la ambele echipe, Chipciu crede că FCSB poate să învingă pe Anderlecht.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB caută prima victorie din istorie în grupele Conference League cu Anderlecht. Alexandru Chipciu a făcut dezvăluiri despre jucătorii de la Anderlecht, despre care a spus că îi ştie de când erau mici. Mai mult, Chipciu a vorbit şi despre problemele belgienilor.

Alexandru Chipciu pariază pe FCSB în meciul cu Anderlecht

Am făcut parte din ambele echipe. Va fi un meci în care FCSB va avea şanse. Anderlecht este o echipă, cumva, pe acelaşi profil ca şi al FCSB-ului cu mulţi tineri, cu mulţi copii. Nu cred că mai bagă banii din trecut, când eram eu şi Stanciu acolo.

Va fi un meci în care FCSB va avea şanse. Cred că va fi un meci mai greu pentru FCSB la Bruxelles. În acelaşi timp, şi copiii sunt valoroşi. Îi ştiu de când erau mic, de la 13-14 ani. Unii s-au şi vândut cu 20-25 de milioane de euro. Acum nu merg bine, au pierdut în campionat, au schimbat şi sistemul de joc„, a spus Alexandru Chipciu înainte de FCSB – Anderlecht, în exclusivitate la Antena Sport.

Alexandru Chipciu, savuros după ce a aflat că FCSB va juca cu Anderlecht

Alexandru Chipciu, savuros după ce a aflat că FCSB va juca cu Anderlecht. Chipciu jucat pentru ambele echipe, pe care ar vrea să le vadă în UEFA Champions League.

Reclamă

Alexandru Chipciu a mai dezbăluit că a vorbit înainte cu Mihai Pintilii şi i-a spus că i-ar plăcea să fie în grupă cu Anderlecht.

Îmi pare rău că se întâlnesc în Conference. Mi-ar plăcea să se întâlnească în Europa League, în Champions League astfel de echipe, pentru că aşa au fost obişnuite în trecut. Vorbeam cu Pintilii şi i-am spus că ar fi frumos să pice cu Anderlecht după ce am văzut West Ham.

Ar fi fost frumos să mă duc, mai ales la Bruxelles, am avut o perioadă frumoasă acolo şi mai şi ţin legătura cu oamenii de acolo„, a spus Alexandru Chipciu după FC Voluntari – Universitatea Cluj 0-0.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB luptă cu Anderlecht pentru locul secund

Dacă West Ham vine din galaxia bogaților, Anderlecht este, pe hârtie, adversarul cu care FCSB va lupta pentru locul 2.

Anderlecht e cea mai de tradiție formație din Belgia, însă nu a mai câștigat campionatul intern de cinci ani. În sezonul trecut a terminat pe poziția a treia, în spatele rivalelor Club Brugge și Royale Union.

Lotul lui Anderlecht are o valoare de 88 de milioane de euro. Cel mai valoros jucător este puștiul portughez Fabio Silva, în vârstă de 20 de ani, cotat la 15 milioane de euro. Acesta e împrumutat de la Wolves, după ce englezii au plătit pentru el peste 40 de milioane de euro ca să-l ia de la Porto.

Decarul Yari Verschaeren, 21 de ani, este cotat la 13 milioane de euro. Sebastiano Esposito, 20 de ani, e împrumutat de la Inter Milano.

Antrenorul Felice Mazzu, în vârstă de 56 de ani, le-a mai antrenat pe Royale Union, Genk și Charleroi. În prima etapă, FCSB a pierdut la West Ham, scor 1-3, în timp ce Anderlecht a învins pe teren propriu pe Silkeborg, scor 1-0.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
Vezi toate știrile
Citește și