Închide meniul

Alin Stoica l-a umilit pe Gigi Becali în presa din Belgia, înainte de FCSB – Anderlecht: „Dacă face 10 duble își rupe ligamentele!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 septembrie 2022, 20:46

Alin Stoica l-a umilit pe Gigi Becali în presa din Belgia, înainte de FCSB – Anderlecht: „Dacă face 10 duble își rupe ligamentele!

Gigi Becali a fost ironizat de Alin Stoica

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Alin Stoica l-a umilit pe Gigi Becali în presa din Belgia, înaintea meciului FCSB – Anderlecht, din grupele Conference League. Fostul mijlocaș al lui Anderlecht a avut un discurs complex la adresa latifundiarului din Pipera, din care n-au lipsit ironiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fost jucător la Anderlecht în perioada 1996-2002, Alin Stoica a oferit un interviu în presa din Belgia cu câteva zile înaintea duelului dintre FCSB și fosta sa echipă.

Alin Stoica l-a umilit pe Gigi Becali în presa din Belgia, înainte de FCSB – Anderlecht

Cele două echipe se vor întâlni joi seară, de la ora 22:00, în runda a doua a grupelor Conference League. Partida de pe Arena Națională va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Stoica s-a dezlănțuit la adresa lui Gigi Becali. După ce l-a lăudat pentru succesul său din domeniul afacerilor, fostul mijlocaș i-a aruncat „săgeți” patronului FCSB:

„Deja nu mai punem la socoteală escapadele sale de la TV, unde se invită singur la talk show-uri în calitate de fost candidat la alegerile prezidențiale sau la emisiuni de fotbal. Uneori are un comportament revoltător, chiar a amenințat jurnaliști, existând plângeri în acest sens. A avut și probleme cu legea din cauza cazurilor de corupție din fotbal.

Reclamă

Nu vreau să fac o judecată de valoare, dar sunt fapte pe care toată lumea le știe și care contribuie la viața sa de showman și de om formidabil de afaceri. De fapt, am o singură certitudine în cazul lui: ignoranța sa. În rest, dacă face 10 duble cu mingea, își rupe ligamentele”, a spus Alin Stoica, pentru publicația belgiană Le Soir.

169 de meciuri a bifat Alin Stoica în tricoul lui Anderlecht, reușind să marcheze 32 de goluri și să ofere 14 assist-uri. Fostul mijlocaș a fost transferat la formația belgiană de la Steaua, în 1996, pe vremea când avea numai 17 ani.

Gigi Becali, mesaj clar pentru Nicolae Dică înainte de FCSB – Anderlecht

Gigi Becali a avut un mesaj clar pentru Nicolae Dică înainte de FCSB – Anderlecht. Patronul roş-albaştrilor este ferm convins că echipa sa poate câştiga orice confruntare în Conference League. Excepţie fac doar echipele din Premier League, crede latifundiarul din Pipera.

Reclamă 4 / 0/3

Latifundiarul din Pipera are aşteptări mari înainte de primul meci al FCSB-ului pe teren propriu în grupele Conference League. În prima rundă, roş-albaştrii au pierdut cu West Ham, scor 1-3.

„Am vorbit cu Dică, l-am întrebat: ‘Dacă faceam pressing sus?’ Pentru că fundașii lor centrali sunt foarte slabi. Nu știu, zic, după război, mulți viteji se arată. Dar, cu Anderlecht e altceva. Doar cu echipele englezești e diferență așa mare. În rest, putem juca împotriva oricărei echipe din Conference League.

E greu să te bați cu Anglia, costă 200 de milioane un mijlocaș de la ei. Nu poți să reziști. Nu pot să țin echipa asta trei ani, pentru că se supără jucătorii. Nu pot nici pentru că e tentant să iei milioane de euro pe jucători. Dar, dacă ii țin trei ani, mă pot lupta cu West Ham”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și