Închide meniul

Gigi Becali, mesaj clar pentru Nicolae Dică înainte de FCSB – Anderlecht: „În afară de West Ham, putem juca împotriva oricui!”

Dragoș Vasile Publicat: 12 septembrie 2022, 12:34

Reclamă
Gigi Becali, mesaj clar pentru Nicolae Dică înainte de FCSB – Anderlecht: „În afară de West Ham, putem juca împotriva oricui!

Pavol Safranko, transferul de grupele Conference League, la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a avut un mesaj clar pentru Nicolae Dică înainte de FCSB – Anderlecht. Patronul roş-albaştrilor este ferm convins că echipa sa poate câştiga orice confruntare în Conference League. Excepţie fac doar echipele din Premier League, crede latifundiarul din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera are aşteptări mari înainte de primul meci al FCSB-ului pe teren propriu în grupele Conference League. În prima rundă, roş-albaştrii au pierdut cu West Ham, scor 1-3.

Gigi Becali, mesaj clar pentru Nicolae Dică înainte de FCSB – Anderlecht

„Am vorbit cu Dică, l-am întrebat: ‘Dacă faceam pressing sus?’ Pentru că fundașii lor centrali sunt foarte slabi. Nu știu, zic, după război, mulți viteji se arată. Dar, cu Anderlecht e altceva. Doar cu echipele englezești e diferență așa mare. În rest, putem juca împotriva oricărei echipe din Conference League.

E greu să te bați cu Anglia, costă 200 de milioane un mijlocaș de la ei (n.r. Declan Rice, cotat la 80 de milioane de euro). Nu poți să rezisti. Nu pot să țin echipa asta trei ani, pentru că se supără jucătorii. Nu pot nici pentru că e tentant să iei milioane de euro pe jucători. Dar, dacă ii țin trei ani, mă pot lupta cu West Ham”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Nicolae Dică, mesaj clar pentru jucători: „Trebuie să înțeleagă asta!”

Nicolae Dică a transmis un mesaj clar pentru jucători înainte de FCSB – FC Voluntari. Antrenorul vrea ca fotbaliștii săi dea randament maxim și în partidele de campionat.

Reclamă

FCSB este doar pe locul 13 în Liga 1, cu o singură victorie în tot sezonul. Roș-albaștrii sunt nevoie disperată de succes în meciul cu FC Voluntari, iar Nicolae Dică nu acceptă alt rezultat.

„Ne așteaptă o partidă grea mâine. Întâlnim un adversar care a fost în play-off anul trecut, chiar dacă nu trece printr-un moment foarte bun. Și ei, și noi avem nevoie mare de puncte. Băieții s-au refăcut, sunt bine, asta este meseria lor. Este normal să fie pregătiți pentru meciul de mâine. Veți vedea mâine dacă o să facem schimbări.

Noi în Europa am făcut lucruri bune, ne-am îndeplinit un obiectiv. Vreau să cred că nu suntem echipa aia din campionat de la partida cu Farul, că a fost un accident acolo. Trebuie să începem să câștigăm și în campionat. Trebuie să fac totul ca jucătorii să înțeleagă că este foarte important campionatul pentru noi. E clar că nu accept ușor situația, nici eu, nici jucătorii. Trebuie să avem o atitudine bună și în campionat, la fel cum avem în Europa.

Reclamă 4 / 0/3

Orice jucător care joacă cu noi are ceva de demonstrat. Eu fac analiza adversarului, a ultimelor cinci partide, și vă spun că parametrii arată o diferență mare. Ați văzut că una joacă echipele cu noi și alta în rest. După calificarea în Europa, mă așteptam ca la meciul cu Sibiu să nu stăm bine. Pe mine m-au deranjat partidele cu Mioveni și cu Farul”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă dinaintea meciului cu FC Voluntari.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și