Închide meniul

„Am fost foarte supărat!” Dan Petrescu a răbufnit, după victoria la scor a lui CFR Cluj! Ce l-a enervat pe „Bursuc”

Viviana Moraru Publicat: 2 august 2024, 10:11

Reclamă
„Am fost foarte supărat! Dan Petrescu a răbufnit, după victoria la scor a lui CFR Cluj! Ce l-a enervat pe „Bursuc

Dan Petrescu a răbufnit, după victoria la scor a lui CFR Cluj

Dan Petrescu/ Profimedia

Dan Petrescu a răbufnit, după victoria la scor a lui CFR Cluj. „Bursucul” s-a declarat nemulţumit de evoluţia jucătorilor veniţi de pe bancă, în victoria cu 5-0 a clujenilor, din returul cu Nema Grodno.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj s-a calificat fără emoţii în turul trei preliminar din Conference League, după victoria la scor cu Neman Grodno. Pentru un loc în play-off, clujenii se vor duela cu Maccabi Petah Tikva.

Dan Petrescu a răbufnit, după victoria la scor a lui CFR Cluj

Dan Petrescu a tras concluziile, după ce CFR Cluj a învins-o categoric pe Neman Grodno. Antrenorul i-a criticat pe jucătorii veniţi de pe bancă, fiind de părere că aceştia „s-au scos”, prin faptul că Michael, jucător trimis în teren în minutul 87, a pasat decisiv la golul marcat de Nkololo, în prelungirile partidei.

De asemenea, Dan Petrescu a subliniat că obiectivul său este de a califica echipa în grupele Conference League, urmând să o studieze viitoarea adversară a clujenilor.

Nu îi cunosc deloc, nu știu nimic despre adversari. Noi am fost foarte concentrați la meciul ăsta, suntem foarte fericiți că am trecut mai departe. Acum trebuie să mergem în grupe, ăsta este obiectivul. Sperăm să trecem și de cei din Israel, dar nu-i cunosc și nu vreu să spun ceva despre ei acum.

Reclamă
Reclamă 4

Pentru mine sunt mai importanți jucătorii de pe bancă, titularii mereu își dau viața, pe mine mă interesează cum intră cei de pe bancă. Se vede imediat dacă sunt concentrați. Am fost foarte supărat cam pe toți. S-au salvat pe final că Michael a dat pasă lui Nkololo și a dat gol. Cu faza aia s-au salvat, dar mă așteptam la mai mult, voiam să îi văd mai vii, mai agresivi, dar mi s-au părut moi și nu vreau să văd jucători moi la CFR. Jucătorii de pe bancă iau campionate”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Neluţu Varga o transformă pe CFR Cluj şi face trei transferuri din Serie A

Neluţu Varga o transformă pe CFR Cluj şi face trei transferuri din Serie A. Patronul clujenilor a fost extrem de mulţumit de evoluţia echipei sale, din meciul cu Neman Grodno, în urmă căruia trupa din Gruia şi-a asigurat prezenţa în turul trei preliminar din Conference League.

De asemenea, Neluţu Varga s-a declarat convins de faptul că echipa sa va domina campionatul, în următorii cinci ani, lansând asztfel un avertisment pentru rivalele FCSB şi Rapid.

Reclamă

Sunt fericit. Acum petrec alături de prieteni. Mă așteptam să câștigăm cu 7-0. De acum înainte, cinci ani numai CFR Cluj va fi campioană. Așa facem noi, cinci ani luăm titlul, apoi doi ani pauză, apoi încă cinci ani luăm titlul.

Ne aflăm în discuții cu trei jucători din Serie A. O să aduc un atacant peste Louis Munteanu. Toți sunt străini. A început să-mi placă prima ligă din Italia. A fost bine cu toți cei pe care i-am adus de acolo”, a declarat Neluţu Varga, conform prosport.ro.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:09

Dezvăluirea incredibilă făcută de David Popovici despre părinţii săi după cele două medalii câştigate la Jocurile Olimpice

11:50

LIVE TEXTTeam Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | Trei echipaje la canotaj luptă pentru medalie. Atleţii români intră în concurs

11:20

Foto„Incompetenţi şi furioşi!” Reacţii fără precedent, după scandalul de dopaj din finala de 100 m liber de la Jocurile Olimpice

11:11

Ce urmează la Universitatea Craiova, după eliminarea din Conference League! Mihai Rotaru i-a stabilit viitorul lui Costel Gâlcă

11:11

Antrenorul lui Rijeka, ironic după victoria cu Corvinul Hunedoara: „A fost un miracol. Au fost de 10 ori mai buni”

10:57

„Gigi Becali, selecţioner! E unic în lume!” Propunere savuroasă pentru echipa naţională

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 5 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 6 EXCLUSIVDarius Olaru, mesaj războinic înaintea dublei FCSB – Sparta Praga: „Încercăm să-i lovim”. Ce a spus despre accidentare
Citește și