Închide meniul

Neluţu Varga o transformă pe CFR Cluj şi face trei transferuri din Serie A: „Cinci ani doar noi vom fi campioni!”

Viviana Moraru Publicat: 2 august 2024, 8:24

Reclamă
Neluţu Varga o transformă pe CFR Cluj şi face trei transferuri din Serie A: „Cinci ani doar noi vom fi campioni!

Neluţu Varga o transformă pe CFR Cluj şi face trei transferuri din Serie A

Neluțu Varga / Hepta

Neluţu Varga o transformă pe CFR Cluj şi face trei transferuri din Serie A. Patronul clujenilor a fost extrem de mulţumit de evoluţia echipei sale, din meciul cu Neman Grodno, în urmă căruia trupa din Gruia şi-a asigurat prezenţa în turul trei preliminar din Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a învins-o fără drept de apel pe Neman Grodno, scor 5-0. În următorul tur, clujenii se vor duela cu Maccabi Petah Tikva.

Neluţu Varga o transformă pe CFR Cluj şi face trei transferuri din Serie A

Neluţu Varga a anunţat noi transferuri la CFR Cluj. Patronul trupei din Gruia a dezvăluit că poartă negocieri cu trei jucători din Serie A, mărturisind că va transfera un atacant „peste Louis Munteanu”, cel care recent a fost prezentat oficial la CFR.

De asemenea, Neluţu Varga s-a declarat convins de faptul că echipa sa va domina campionatul, în următorii cinci ani, lansând asztfel un avertisment pentru rivalele FCSB şi Rapid.

„Sunt fericit. Acum petrec alături de prieteni. Mă așteptam să câștigăm cu 7-0. De acum înainte, cinci ani numai CFR Cluj va fi campioană. Așa facem noi, cinci ani luăm titlul, apoi doi ani pauză, apoi încă cinci ani luăm titlul.

Reclamă
Reclamă 4

Ne aflăm în discuții cu trei jucători din Serie A. O să aduc un atacant peste Louis Munteanu. Toți sunt străini. A început să-mi placă prima ligă din Italia. A fost bine cu toți cei pe care i-am adus de acolo”, a declarat Neluţu Varga, conform prosport.ro.

Cine e Maccabi Petah Tikva, adversara CFR-ului din turul 3 preliminar al UEFA Conference League

Iată cine e Maccabi Petah Tikva, adversara CFR-ului din turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Formația din Israel a pierdut „dubla” cu Braga (0-7 la general), din preliminariile Europa League și se va duela cu echipa lui Dan Petrescu.

În sezonul trecut, Maccabi Petah Tikva a câștigat Cupa Israelului, iar astfel a obținut un bilet pentru cupele europene, chiar dacă a terminat campionatul pe poziția a 8-a.

Reclamă

Formația din Israel are un lot cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la suma de 8,6 milioane de euro. Cel mai scump jucător din lotul lui Maccabi este Idan Toklomati, care este prezent la Jocurile Olimpice, iar astfel nu va juca în partida cu CFR Cluj.

De asemenea, în lotul lui Maccabi Petah Tikva se află și Vitalie Damașcan, care a fost legitimat în Liga 1, la Sepsi Sfântu Gheorghe.

De cealaltă parte, CFR Cluj are un lot cotat la 20,95 milioane de euro, potrivit site-ului menționat anterior. Cei mai scumpi jucători din lotul lui Dan Petrescu sunt Karlo Muhar și Răzvan Sava, care valorează câte 2 milioane de euro.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:21

FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice

10:18

Novak Djokovic, veşti îngrijorătoare după calificarea în semifinalele Jocurilor Olimpice: „Atunci voi avea o idee”

10:11

„Am fost foarte supărat!” Dan Petrescu a răbufnit, după victoria la scor a lui CFR Cluj! Ce l-a enervat pe „Bursuc”

10:00

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | Trei echipaje la canotaj luptă pentru medalie. Atleţii români intră în concurs

9:56

„Asta mă face fericit cel mai mult!” Reacţia lui Denis Drăguş, după ce a „spart gheaţa” şi a marcat primul gol la Trabzonspor

9:54

PAOK Salonic, lovitură pe piaţa transferurilor! Echipa lui Răzvan Lucescu şi-a prezentat noul atacant de 11 milioane de euro

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 5 EXCLUSIVDarius Olaru, mesaj războinic înaintea dublei FCSB – Sparta Praga: „Încercăm să-i lovim”. Ce a spus despre accidentare 6 Reacţia de mare campion a lui David Popovici în faţa lui Pan Zhanle. Chinezul a demolat vechiul record mondial
Citește și