Închide meniul

”Amenințat” cu demiterea, Dan Petrescu se ține tare după CFR Cluj – Şahtior Soligorsk 1-0: ”Nu voi pleca indiferent ce va fi!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 august 2022, 8:55

”Amenințat” cu demiterea, Dan Petrescu se ține tare după CFR Cluj – Şahtior Soligorsk 1-0: ”Nu voi pleca indiferent ce va fi!”

Dan Petrescu, nemulţumit de arbitraj după FC Botoşani - CFR Cluj 1-1

Dan Petrescu, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Profimedia

”Amenințat” cu demiterea, Dan Petrescu se ține tare după CFR Cluj – Şahtior Soligorsk 1-0. ”Bursucul” i-a calificat pe ardeleni în play-off-ul Conference League și a transmis că nu are de gând să plece din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a lămurit situația sa la CFR Cluj. Potrivit informațiilor apărute înaintea returului cu Şahtior Soligorsk, postul antrenorului ar fi fost în pericol. Totuși, acesta nu se teme de o eventuală demitere.

”Amenințat” cu demiterea, Dan Petrescu se ține tare

”Mai am 2 ani contract. Nu voi pleca indiferent ce va fi, decât dacă clubul decide că nu mai sunt capabil. Nu vreau să plec, nu voi accepta nicio ofertă. Dacă voi fi dat afară, nu am ce să fac.

Dacă pierzi un meci, nu se știe, dar eu nu voi pleca decât dacă voi fi dat afară. Vreau să duc contractul la capăt, sper să reușesc”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj, lămurit de oficialii campioanei României

Viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj a fost lămurit de oficialii campioanei României înaintea meciului retur cu Șahtior Soligorsk, din Gruia.

Reclamă

Cristi Balaj, președintele formației ardelene, a asigurat că “Bursucul” va continua pe banca tehnică indiferent de deznodământul din această seară.

“Nu s-a discutat un asemenea subiect în cadrul clubului. Nu avem discuții cu niciun alt antrenor. Pentru noi, Dan Petrescu e antrenorul echipei.

Nu s-a analizat un asemenea subiect și dacă ei (n.r. – Dan Petrescu și Neluțu Varga) ar fi discutat separat un asemenea subiect, precis aș fi fost informat. Acum ne concentrăm doar să ne calificăm”, a spus Cristi Balaj, pentru Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu: „Sunt praf! E o victorie tragică!”

Dan Petrescu a fost băgat în depresie după CFR Cluj – Şahtior Soligorsk 1-0. „Bursucul” a dezvăluit că Gabriel Debeljuh nu va mai juca în 2022, după ce s-a accidentat. De asemenea, antrenorul se plânge de programul încărcat al campioanei României.

„Am jucat cu campioana din Belarus, o echipă foarte bună, nicio diferență între noi și ei. Am înscris în prima repriză, când am fost mai buni și am avut un portar bun. Avem o veste tristă, foarte tristă, d-aia sunt praf. În toate meciurile câștigate a trebuit să plătim ceva, ba penalty, ba am terminat în 10 oameni.

Acum am pierdut un jucător, din ce am înțeles are ceva la încrucișate, cred că 6 luni va fi out Debeljuh. N-am cum să fiu fericit. E foarte greu să-l înlocuim pe golgheterul nostru, mai ales acum, când nu mai găsim atacanți. Victoria e importantă, dar peste două zile avem meci. Să vedem ce jucători recuperăm în atac, suntem foarte subțiri.

Dan Petrescu: ”Supărarea după meciul cu armenii a fost mult prea mare!

Jucătorii au făcut diferența, nu eu. Azi au câștigat, bravo lor, dar n-am cum să fiu fericit, v-am zis. Dacă vom fi în grupe toate trei, ar fi un rezultat fantastic pentru România, dar să vedem dacă putem toate trei.

Maribor a jucat cu Soligorsk, am văzut cele două meciuri. E o echipă bună. Acasă au mulți spectatori, au jucători de atac foarte buni, chiar nu știu cum au pierdut cu Helsinki, trebuie să văd meciurile. Poate finlandezii au echipă mai bună, dar nu mă așteptam. Eram sigur că jucăm în Finlanda. Vor fi două meciuri grele, dar sunt supărat că avem multe meciuri și trebuie să schimb iar 10 jucători.

Supărarea după meciul cu armenii a fost mult prea mare. Lumea credea că nu ne revenim, dar am reușit. Trebuie să ajungem în grupe, e clar, dar sperăm să nu mai pierdem jucători. Asta e și din cauză că jucăm prea mult, 11 meciuri într-o lună, cele mai multe din Europa 100%. CFR are cele mai multe meciuri și s-a văzut asta. Unde s-a mai întâmplat pe planeta asta?”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și