Închide meniul
NEWS ALERT

Anderlecht a rămas fără antrenor chiar înainte de meciul cu FCSB! Felice Mazzu, dat afară. Cine va sta pe bancă împotriva românilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 octombrie 2022, 13:13

Anderlecht a rămas fără antrenor chiar înainte de meciul cu FCSB! Felice Mazzu, dat afară. Cine va sta pe bancă împotriva românilor

Anderlecht a rămas fără antrenor chiar înainte de meciul cu FCSB

Felice Mazzu a fost demis de Anderlecht / Profimediaimages

Anderlecht a rămas fără antrenor cu patru zile înaintea meciului cu FCSB, din UEFA Conference League. Felice Mazzu a fost dat afară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducătorii clubului au luat decizia imediat după derby-ul cu Standard Liege, care oprit în minutul 63. Ultraşii oaspeţilor au aruncat cu torţe, iar Denis Drăguş i-a aplaudat ironic.

Anderlecht a rămas fără antrenor chiar înainte de meciul cu FCSB

Anderlecht deschisese scorul în minutul 3, dar Standard a întors rezultatul şi conducea cu 3-1 în momentul în care s-a declanşat scandalul.

Anderlecht trece printr-un moment teribil. Avea trei înfrângeri la rând până la startul derby-ului din Belgia.

RSC Anderlecht încheie cu efect imediat colaborarea cu Felice Mazzu. La baza acestei decizii se află rezultatele care sunt mult sub așteptări, după 14 meciuri.

Reclamă

Până la numirea unui nou antrenor principal, antrenorul de la echipa a doua, Robin Veldman, va prelua temporar funcția de antrenor principal al primei echipe„, se anunţă într-un comunicat pe site-ul clubului.

În tur, FCSB şi Anderlecht au remizat alb pe Arena Naţională. A fost singurul punct pe care şi l-au trecut în cont roş-albaştrii. Până la duelul cu Anderlecht, echipa lui Nicolae Dică mai are de jucat în campionat cu Sepsi. Partida este în această seară, de la ora 21:00, LIVE TEXT pe AS.ro.

Standard Liege – Anderlecht a fost oprit în minutul 63

Standard Liege – Anderlecht a fost oprit în minutul 63, după ce ultraşii oaspeţilor au aruncat cu torţe. În acel moment, scorul era 3-1 pentru echipa lui Denis Drăguş. Internaţionalul român a fost titular la Standard.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 56 al partidei, Standard Liege a marcat al treilea gol, iar ultraşii de la Anderlecht au declanşat iadul. Au început să arunce cu torţe în teren, iar arbitrul a decis să întrerupă partida. După câteva minute, în care ultraşii oaspeţilor s-au mai calmat, arbitrul a decis să reia partida.

Scorul era în acel moment 3-1 pentru Standard, care conducea prin golurile marcate de Raskin (21), Fossey (28) şi Zinckernagel (56), după ce Anderlecht deschisese scorul în minutul 5, prin Verschaeren. Atacantul român Denis Drăguş a fost titular în echipa lui Standard.

În minutul 56, după marcarea golului de 3-1 pentru Standard, suporterii lui Anderlecht lansaseră un prim val de fumigene şi petarde pe teren, obligându-l pe arbitrul Bram van Driessche să întrerupă meciul pentru 12 minute.

Lucrurile au degenerat în minutul 63, când fanii celor de la Anderlecht au început să arunce din nou cu torţe în teren. Arbitrul Bram Van Driessche a decis să întrerupă definitiv partida. Potrivit presei din Belgia, Denis Drăguş i-ar fi aplaudat ironic pe fanii celor de la Anderlecht. Meciul a contat pentru etapa a 14-a din Jupiler Pro League.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și