Închide meniul

Andrea Compagno, prima reacţie după ieşirea nervoasă din FCSB – Nordsjaelland 0-0: „Nu vreau să vorbesc despre asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 august 2023, 0:03

Reclamă
Andrea Compagno, prima reacţie după ieşirea nervoasă din FCSB – Nordsjaelland 0-0: „Nu vreau să vorbesc despre asta!

Andrea Compagno, prima reacţie despre Cristiano Bergodi şi un posibil transfer la Rapid

Andrea Compagno, în timpul unui meci / Hepta

Andrea Compagno a avut o primă reacţie după ieşirea nervoasă din FCSB – Nordsjaelland 0-0. Atacantul italian a fost schimbat în minutul 61 şi a avut o ieşire nervoasă. După ce l-a salutat pe Charalambous, italianul a dat mâna şi cu ceilalţi colegi. Până să se aşeze, Compagno a lovit cu piciorul un scaun de pe banca de rezerve.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno, prima reacţie după ieşirea nervoasă din FCSB – Nordsjaelland 0-0

„Trebuie să obţinem calificarea acolo. Nu vreau să vorbesc despre asta, vorbim despre echipă. Am avut o ocazie, din păcate nu am reuşit să marcăm. Nu vreau să vorbesc despre asta. Vorbim despre echipă. Am jucat bine, am avut ocazii. Şi eu am văzut că puteam avea mai mult noroc acolo.

Toată lumea ne-a dat ca şi eliminaţi şi astăzi. Am arată că suntem echipe echilibrate. Au un joc bun de posesie. E clar că au au pregătit bine meciul, dar va fi un meci echilibrat. Cred că şi noi am pregătit bine meciul. Sper că noi, trebuie să facem un meci bun acolo şi cu puţin noroc să câştigăm. Foarte bine m-am simţit în Ghencea, este o atmosferă specială„, a spus Andrea Compagno după FCSB – Nordsjaelland 0-0.

Andrea Compagno a izbucnit nervos după ce a fost schimbat! A lovit cu piciorul un scaun

Andrea Compagno a izbucnit nervos după ce a fost schimbat în FCSB – Nordsjaelland. Atacantul italian a fost schimbat de Elias Charalambous în minutul 61 cu Valentin Gheorghe.

Andrea Compagno a fost vizibil nemulţumit de faptul că a fost scos din teren. În momentul schimbării, Compagno a avut o atitudine nervoasă în momentul în care s-a salutat cu Elias Charalambous. Compagno a bătut puternic palma cu antrenorul principal din acte de la FCSB.

Reclamă

Basarab Panduru, uluit după ce FCSB nu a tras pe poartă cu Nordsjaelland: „Nu ai ce explicație să găsești!”

Basarab Panduru a fost uluit după ce FCSB nu a tras pe poartă cu Nordsjaelland, deşi echipa lui Elias Charalambous a jucat o jumătate de oră cu un om în plus.

Basarab Panduru nu a înţeles de ce Andrea Compagno a fost schimbat în minutul 61 cu Valentin Gheorghe, iar FCSB a jucat ultima jumătate de oră fără un atacant de careu. De altfel, Compagno a avut o reacţie nervoasă după ce a fost schimbat.

„Să găsești ce? Nu ai ce explicație să găsești! Că ai vrut ce? Nu îmi dau seama, nu pot. Ăia în 10, tu în 11, iar prima schimbare după eliminare tu îl scoți pe Compagno, rămâi cu Lampard (n.r – se referă la Ovidiu Popescu) în teren și joci în față, la un moment dat, cu Olaru și Octavian Popescu, după care îl duci prin stânga, vine și Coman pe acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Nu ai cum să gândești, indiferent cât ai vrea, ce au vrut să facă în momentul ăla”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
Vezi toate știrile
Citește și