Închide meniul

Andrea Compagno, resemnat după Anderlecht – FCSB 2-2: „Era important să ridicăm capul. Sunt fericit”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 octombrie 2022, 23:01

Andrea Compagno, resemnat după Anderlecht – FCSB 2-2: „Era important să ridicăm capul. Sunt fericit

Andrea Compagno, primele declaraţii după Anderlecht - FCSB

Andrea Compagno, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Andrea Compagno este resemnat, după Anderlecht – FCSB 2-2. Italianul s-a împăcat cu gândul că roş-albaştrii au fost eliminaţi din Conference League, şi a declarat că echipa a prestat un joc solid în deplasarea din Belgia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a marcat golul de 1-1, în minutul 60, după centrarea perfectă a lui Risto Radunovic. Atacantul a început meciul ca rezervă, însă a fost introdus la pauză, în locul lui Andrei Dumiter.

Andrea Compagno, resemnat după Anderlecht – FCSB

Andrea Compagno a oferit primele declaraţii, după egalul reuşit de FCSB cu Anderlecht. Atacantul s-a declarat fericit de rezultatul pozitiv înregistrat de echipă, după înfrângerile ruşinoase cu Silkeborg, şi susţine că pe parcusrul meciurilor din grupă, roş-albaştrii au prestat un joc solid.

Totodată, italianul a dezvăluit că echipa se va concentra pe meciurile din campionat. FCSB se va duela în următoarea rundă cu U Cluj, iar în Conference League mai are de disputat partida cu West Ham, de pe teren propriu.

„Cred că am jucat foarte bine, împotriva unei echipe cu jucători care au jucat la cel mai înalt nivel. Era important, după două meciuri cu Silkeborg, să ridicăm capul și în Europa. Asta a fost, sunt fericit. Și cu West Ham, până în minutul 70, am jucat foarte bine.

Reclamă

Din păcate nu am scos punctele. Astăzi e un punct de moral, ne bucurăm. De mâine ne bucurăm pentru meciul din campionat care e foarte aproape. Asta a fost, era important să arătăm bine”, a declarat Andrea Compagno, pentru sport.ro.

Gigi Becali a luat foc după Anderlecht – FCSB 2-2: „Nu avem viitor!”

Gigi Becali a luat foc după Anderlecht – FCSB 2-2. Patronul de la FCSB a spus că echipa nu are viitor. Becali a fost nemulţumit de jocul prestat de echipa lui Nicolae Dică.

„Nu mă interesează ce s-a făcut. Pe mine mă interesează viitorul, nu ce șanse avem. Viitorul… pe jocul ăsta nu există viitorul. Cu jocul ăsta, ce facem noi, nu există viitor. Nu e, dacă nu o bați pe Anderlecht, e echipă slabă rău. Are nume? Ce dacă are nume. Nu jucăm nimic, nu pasăm nimic. Nu avem viitor. O să vedem ce se întâmplă.

Reclamă 4 / 0/3

Compagno trebuia ținut pentru campionat. L-a scos și pe Olaru ca să-l odihnească. Tavi și-a mai revenit, puțin. Coman parcă nu mai e fotbalist. Nu știu ce se întâmplă. Coman nu mai este fotbalist.

Nu mai e deloc! Dacă dă mingea la ultima fază, îi dă Radaslavescu mingea, intră și tu în careu. Dă pasă, centrează dacă nu ai curaj. Nu se face așa ceva. Niciun duel nu rămâne cu mingea la el, nu înțeleg. Ăsta nu mai e fotbalist”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și