Închide meniul

Andrea Mandorlini s-a declarat fericit după CFR Cluj – Adana Demirspor 1-1: „Suntem în cursă, ne jucăm șansele în Turcia”

Alex Ioniță Publicat: 27 iulie 2023, 23:27

Reclamă
Andrea Mandorlini s-a declarat fericit după CFR Cluj – Adana Demirspor 1-1: Suntem în cursă, ne jucăm șansele în Turcia”

Amintirile îl răscolesc pe Andrea Mandorlini

Andrea Mandorlini, în timpul meciului din Gruia / Profimediaimages

Andrea Mandorlini s-a declarat fericit după CFR Cluj – Adana Demirspor 1-1. Tehnicianul „feroviarilor” a vorbit despre rezultatul obținut de elevii săi, la meciul de pe teren propriu, cu turcii de la Adana Demirspor. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1 și a contat pentru prima manșă a turului 2 preliminar UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a obținut un rezultat de egalitate în prima manșă a „dublei” cu Adana Demirspor. Partida din Gruia s-a încheiat cu scorul de 1-1. Golurile au fost marcate de Betancor, în minutul 6 și de Stambouli, în minutul 77. În cazul în care fosta campioană a României se va califica în turul 3 preliminar, va întâlni câștigătoarea din „dubla” dintre Osjiek și Zalaegerszeg.

Andrea Mandorlini s-a declarat fericit după CFR Cluj – Adana Demirspor 1-1. Tehnicianul și-a lăudat jucătorii după partida din Gruia

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a vorbit despre prestația echipei sale din partida cu Adana Demirspor. Tehnicianul italian este de părere că echipa sa a făcut un joc bun și că este în cărți pentru calificare. De asemenea, acesta a dezvăluit că va schimba jucătorii pentru partida cu Universitatea Craiova, din Liga 1, programată în etapa a 3-a a campionatului.

„A fost o partidă frumoasă, dificilă. Știam că întâlnim un adversar puternic. Bugetul echipei vorbește despre valoarea echipei. Ne-am făcut jocul, am scos maximum cu jucătorii sosiți de doar câteva zile. Pot să spun că sunt mulțumit pentru că suntem în cursă și ne jucăm șansele în returul din Turcia.

Sunt mulți jucători care au evoluat care vor trebui să se recupereze. Voi schimba mulți jucători la meciul cu Craiova. Ne-a costat mult pentru că am început cu jucători care nu au avut multe meciuri în picioare. A fost un meci deschis oricărui rezultat.

Reclamă

Sunt jucători decisivi pentru noi. Tachtsidis a venit doar de câteva zile. Durel (n.red. Avounou) nu a mai jucat într-un meci oficial de multe luni, Kresic la fel. Am riscat în această seară, dar au avut energie și asta e important”, a spus Andrea Mandorlini, pentru digisport.ro.

Meciul retur din „dubla” dintre CFR Cluj și Adana Demirspor este programat pe data de 3 august și va avea loc la Adana, în Turcia. Meciul va începe de la ora 21:00. Pentru CFR Cluj, următorul duel va fi în campionatul intern, pe teren propriu, împotriva celor de la Universitatea Craiova. Partida va avea loc pe 30 iulie, de la ora 21:30. Ambele partide vor putea fi urmărite în format live text pe As.ro.

Patrick Kluivert, mulțumit după CFR Cluj – Adana Demirspor. Ce a spus tehnicianul despre jocul fostei campioane

Fostul mare fotbalist a vorbit despre jocul prestat de CFR Cluj, după rezultatul de egalitate înregistrat între echipa sa și formația lui Andrea Mandorlini. Acesta a declarat că formația din România a prestat un joc bun, dar a ținut să își laude și propria echipă. De asemenea, Patrick Kluivert este de părere că rezultatul înregistrat la Cluj este unul corect.

Reclamă 4 / 0/3

„Am jucat așa cum ne-am programat, sunt mulțumit de acest 1-1, am avut și noi și CFR-ul șanse bune. Portarul nostru a avut intervenții bune, la fel și al lor. Am un sentiment bun după acest 1-1.

CFR a făcut un meci foarte bun. Și noi am jucat foarte bine, 1-1 este un rezultat corect. Ne dorim mai mult, avem planuri mari, este primul nostru meci oficial, cu siguranță ne dorim să ajungem și mai sus în campionat, dar și în Conference League”, a spus Patrick Kluivert, pentru digisport.ro.

Ambele echipe au avut multe ocazii în prima mansă a turului 2 preliminar din Conference League. Turcii de la Adana au avut inițiativa în ultima parte a primei reprize, dar și în anumite perioade ale reprizei secunde, atunci când au reușit să salveze un egal din Gruia. Totuși, elevii lui Andrea Mandorlini au dominat finalul partiei, dar nu au reușit să obțină victoria.

Echipa care va ieși învingătoare din această „dublă” se va duela, în turul al 3-lea preliminar al Conference League, cu câștigătoarea dintre Osjiek și Zalaegerszeg.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 18:07 LIVE SCOREUTA – FCU Craiova 1-0. Luckassen a dat lovitura! Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” Vezi toate știrile
Citește și