Închide meniul

Andrei Burcă a anunțat următorul obiectiv de la CFR Cluj, după înfrângerea cu Lazio: „E pe viață și pe moarte!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 februarie 2023, 9:19

Andrei Burcă a anunțat următorul obiectiv de la CFR Cluj, după înfrângerea cu Lazio: E pe viață și pe moarte!”

Andrei Burcă a anunțat următorul obiectiv de la CFR Cluj, după eșecul cu Lazio

Andrei Burcă, în timpul meciului Lazio - CFR Cluj/ Profimedia

Andrei Burcă a anunțat următorul obiectiv de la CFR Cluj, după înfrângerea înregistrată cu Lazio, în prima manșă a confruntării din play-off-ul Conference League. Fundașul campioanei României susține că echipa trebuie să se redreseze imediat, pentru a opri seria de eșecuri consecutive. Internaționalul român își dorește victoria în următoarea rundă din Liga 1, contra celor de la FC Argeș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lazio s-a impus cu scorul de 1-0 în fața celor de la CFR Cluj, grație reușitei lui Ciro Immobile. Italienii au jucat în 10 oameni încă din minutul 15, după eliminarea lui Patric, însă clujenii nu au știut să profite de acest avantaj.

Andrei Burcă a anunțat următorul obiectiv de la CFR Cluj, după înfrângerea cu Lazio

Andrei Burcă s-a arătat extrem de dezamăgit, după înfrângerea de pe Olimpico. Fundașul susține că echipa are nevoie urgentă de o victorie, după ce a înregistrat trei eșecuri la rând, în toate competițiile.

Totodată, Burcă susține că există șansa ca în retur CFR Cluj să se impună, și să se califice în optimile din Conference League, chiar dacă a cedat în manșa tur.

„Trebuie să ne dea de gândit, dar în același timp trebuie să ridicăm capul. Deja avem trei înfrângeri la rând. Trebuie să mergem acasă, să ne revenim și să facem o partidă bun în campionat. E pe viață și pe moarte. Trebuie să câștigăm neapărat.

Reclamă

Începusem foarte bine meciul, primele 15 minute era o partidă echilibrată. Am încercat în repriza a doua să forțăm mai mult, trebuia să luăm mai mult de la acest meci. Avem șansa noastră, dar întâi trebuie să ne focusăm pentru cele trei puncte din campionat”, a declarat Andrei Burcă, pentru sport.ro.

Jucătorul remarcat de Ilie Dumitrescu, după Lazio – CFR Cluj 1-0

S-a aflat care este jucătorul remarcat de Ilie Dumitrescu, după ce CFR Cluj a fost învinsă de Lazio, în manșa tur din play-off-ul Conference League. Fostul internațional susține că apărarea lui Dan Petrescu a fost bine pus la punct pe stadio Olimpico, excepția fiind reprezentată de faza golului marcat de Ciro Immobile. În acest context, „Mister” l-a lăudat pe Andrei Burcă.

Totodată, „Mister” susține că restul jucătorilor de la CFR Cluj au avut o evoluție sub așteptări.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să remarc un jucător, îmi este foarte greu. În afară de Scuffet, mi-a plăcut Burcă. Apărarea bine, în afară de faza golului. La jocul cu mingea suferă echipa. Chiar vorbeam, jucau trei zile și era foarte greu să aibă o ocazie importantă. Pe cine poți să transferi după meciul ăsta? Pe Scuffet! Krasniqi, prea puțin. Mă așteptam la Petrila, Deac. Muhar dădea pase numai în lateral.

Să ne uităm la Manea sau Camora. Au ajuns cu centrări, dar a fost foarte simplu pentru fundașii lui Lazio să respingă. Rămân cu chestia asta, că e diferență foarte mare. La noi în campionat, jucătorii ăștia au plusul ăla, au dezinvoltură, dar aici nu au reușit și ne dăm seama că e foarte mare diferență între Liga 1 și Serie A”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu Vezi toate știrile
Citește și