Închide meniul

Jucătorul remarcat de Ilie Dumitrescu, după Lazio – CFR Cluj 1-0: „Mi-a plăcut, înafara de faza golului!”

Viviana Moraru Publicat: 17 februarie 2023, 8:58

Reclamă
Jucătorul remarcat de Ilie Dumitrescu, după Lazio – CFR Cluj 1-0: Mi-a plăcut, înafara de faza golului!”

Jucătorul remarcat de Ilie Dumitrescu, după Lazio - CFR Cluj 1-0

Jucătorii de la CFR Cluj, în timpul unui meci / Profimedia

S-a aflat care este jucătorul remarcat de Ilie Dumitrescu, după ce CFR Cluj a fost învinsă de Lazio, în manșa tur din play-off-ul Conference League. Fostul internațional susține că apărarea lui Dan Petrescu a fost bine pus la punct pe stadio Olimpico, excepția fiind reprezentată de faza golului marcat de Ciro Immobile. În acest context, „Mister” l-a lăudat pe Andrei Burcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lazio s-a impus în fața lui CFR Cluj cu scorul de 1-0, după golul superb marcat de Ciro Immobile. Italienii au evoluat în 10 oameni încă din minutul 15, însă clujenii nu au profitat de acest fapt, și au plecat învinși de pe Stadio Olimpico.

Jucătorul remarcat de Ilie Dumitrescu, după Lazio – CFR Cluj 1-0

Ilie Dumitrescu a declarat că portarul Scuffet a făcut un meci mare, având o intervenție salvatoare chiar în startul partidei. Totodată, fostul internațional a dezvăluit că singurul jucător de teren care a prestat un joc bun la Roma a fost Andrei Burcă, fundașul central al lui Dan Petrescu.

Totodată, „Mister” susține că restul jucătorilor de la CFR Cluj au avut o evoluție sub așteptări.

Vreau să remarc un jucător, îmi este foarte greu. În afară de Scuffet, mi-a plăcut Burcă. Apărarea bine, în afară de faza golului. La jocul cu mingea suferă echipa. Chiar vorbeam, jucau trei zile și era foarte greu să aibă o ocazie importantă. Pe cine poți să transferi după meciul ăsta? Pe Scuffet! Krasniqi, prea puțin. Mă așteptam la Petrila, Deac. Muhar dădea pase numai în lateral.

Reclamă
Reclamă 4

Să ne uităm la Manea sau Camora. Au ajuns cu centrări, dar a fost foarte simplu pentru fundașii lui Lazio să respingă. Rămân cu chestia asta, că e diferență foarte mare. La noi în campionat, jucătorii ăștia au plusul ăla, au dezinvoltură, dar aici nu au reușit și ne dăm seama că e foarte mare diferență între Liga 1 și Serie A”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Maurizio Sarri a dezvăluit cum l-a învins pe Dan Petrescu în Lazio – CFR Cluj 1-0

Maurizio Sarri a dezvăluit, la conferinţa de presă, cum l-a învins pe Dan Petrescu în Lazio – CFR Cluj, scor 1-0, din manşa tur a play-off-ului Conference League. Antrenorul gazdelor de pe Olimpico a anunţat care a fost secretul prin care a obţinut victoria în inferioritate numerică.

Mi-a plăcut mentalitatea cu care ne-am jucat. Eliminarea ar fi putut genera o confuzie în echipă, dar în schimb am rămas în meci. A fost aproape 2-0 şi nu am avut niciun risc. Arbitrul nu a fost la înălțimea de a arbitra în Europa și a condiționat meciul.

Reclamă

Immobile este important pentru noi, deoarece el marchează mereu goluri. Dacă trece o perioadă fără să înscrie, gândește negativ, dar acum trebuie doar să revină în forma maximă. Va mai înscrie multe goluri.

Sunt mulțumit de echipă, nu am fost niciodată îngrijorat, dimpotrivă, îi văd pe băieți concentrați şi cu dorința de a juca bine. Față de anul trecut, sunt mai puține meciuri… atunci ne-am chinuit din punct de vedere fizic.

Schema de la golul lui Immobile a fost studiată de când Serie D. Maccarone, Pucciarelli și apoi alte nume din Serie D au marcat goluri similare. Muncim mult și a fost frustrant să obţinem atât de puțin„, a declarat Sarri pentru Sky Sport, citat de corrieredellosport.it.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:56

EXCLUSIV„E de inimă, de suflet” Dorin Goian a dezvăluit ce tricou de la naţionala României a păstrat: „Singurul pe care îl mai am”

12:22

Raluca Olaru şi-a anunţat retragerea din tenis! Mesajul emoţionant postat: „Tot mi-e greu să rostesc asta cu voce tare”

11:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenametul din Formula 2 din Austria! Calificările sunt LIVE în AntenaPLAY (15:55)

11:49

NEWS ALERTRapid a transferat un atacant de naţională! Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor

11:14

Charles Leclerc a dat cărţile pe faţă, după incidentul de la Barcelona! Ce a spus despre relaţia cu Carlos Sainz

11:10

Adrian Georgescu, despre circuitul unde are loc Marele Premiu al Austriei: Spielberg, scena vitezei din munți

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și