Închide meniul

Andrei Cordea, atac la arbitraj după FCSB – Anderlecht 0-0: „Mai avea un pic şi îl dădea cu capul de pământ pe Dawa!” Despre ocazia ratată: „Am luat decizia proastă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 septembrie 2022, 0:13 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 14:00

Andrei Cordea, atac la arbitraj după FCSB – Anderlecht 0-0: „Mai avea un pic şi îl dădea cu capul de pământ pe Dawa! Despre ocazia ratată: „Am luat decizia proastă!

Anunţ de ultimă oră despre transferul lui Andrei Cordea la Augsburg

Andrei Cordea, bucurie după marcarea unui gol / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FCSB – Anderlecht 0-0. Echipa lui Nicolae Dică a obţinut primul punct în grupele Conference League. Andrei Cordea a ratat cea mai mare ocazie a meciului, în repriza a doua, după o pasă fabuloasă a lui Darius Olaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a mai cerut şi un penalty la un fault al portarului lui Anderlecht asupra lui Dawa. Şi belgienii puteau primi un penalty după o imprudenţă a lui Valentin Creţu.

Andrei Cordea, atac la arbitraj după FCSB – Anderlecht 0-0

A fost penalty la faza cu Dawa. Am avut o ocazie mare prin mine, dar am luat decizia proastă de a pasa. Mai bine dădeam la poartă şi aveam şanse mai mari de a marca. Când jucăm la Bucureşti, este foarte greu să ne bată cineva. Trebuie să ne focusăm din seara aceasta şi să luăm 3 puncte la Universitatea Craiova. Se poate zice că ne-a menajat că avem puţine puncte în campionat. Jucătorii care au intrat au făcut o treabă foarte bine pentru că sunt de calitate.

Mai avea un pic şi îl dădea cu capul de pământ. A fost penalty clar. Ne vom continua lupta pentru locul 2, cred că îl putem obţine. Cred că am picat în cea mai puternică grupă din Conference League. Şi noi suntem o echipă puternică. Mihăiţă Neşu a fost în vestiar înainte şi îi mulţumim„, a spus Andrei Cordea la Pro Arena.

FCSB – Anderlecht 0-0. Echipa lui Nicolae Dică a câştigat primul punct în grupele Conference League

Meciul FCSB – Anderlecht, din etapa a doua a grupelor Conference League, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Jucătorii lui Nicolae Dică au încercat să „spargă gheaţa” pe Arena Națională și să intre în cărţile calificării.

Reclamă

Andrei Cordea a ratat incredibil în repriza secundă, iar arbitrul a refuzat câte un penalty ambelor echipe. FCSB a cerut lovitură de la 11 metri la o fază la care Joyskim Dawa a fost trântit în careu de portarul belgienilor.

FCSB a cerut penalty la o fază la care Joyskim Dawa a fost trântit în careu de portarul belgienilor

FCSB trebuie să primească un penalty în minutul 29 al partidei cu Anderlecht, însă arbitrul austriac Sebastian Gishamer a decis că nu s-a întâmplat nimic neregulamentar.

Reluările au arătat faptul că Dawa a fost, pur şi simplu, trântit în careu de portarul belgienilor, Van Crombrugge. Portarul celor de la Anderlecht l-a apucat cu o mână de piept şi cu una de cap pe Dawa. Arbitrul austriac a lăsat însă jocul să continue. La prima întrerupere a jocului, Sebastian Gishamer i-a acordat cartonaşul galben lui Darius Olaru. Dică a făcut o adevărată criză de nervi pe margine.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Andrei Cordea, atac la arbitraj după FCSB – Anderlecht 0-0
  • iFight Heroes este vineri, de la 19:00 pe AntenaPLAY, şi pe Antena 1, de la 23:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și