Închide meniul

FCSB a cerut penalty la o fază la care Joyskim Dawa a fost trântit în careu de portarul belgienilor! Tot stadionul a „luat foc”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 septembrie 2022, 23:14 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 14:02

FCSB a cerut penalty la o fază la care Joyskim Dawa a fost trântit în careu de portarul belgienilor! Tot stadionul a „luat foc

FCSB a cerut un penalty la faza la care Dawa a fost trântit în careu

Captură Pro TV

FCSB a cerut penalty la o fază la care Joyskim Dawa a fost trântit în careu de portarul belgienilor. Singura decizie a arbitrului a fost să îi dea cartonaş galben lui Olaru pentru proteste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB trebuie să primească un penalty în minutul 29 al partidei cu Anderlecht, însă arbitrul austriac Sebastian Gishamer a decis că nu s-a întâmplat nimic neregulamentar.

FCSB a cerut penalty la o fază la care Joyskim Dawa a fost trântit în careu de portarul belgienilor

Reluările au arătat faptul că Dawa a fost, pur şi simplu, trântit în careu de portarul belgienilor, Van Crombrugge. Portarul celor de la Anderlecht l-a apucat cu o mână de piept şi cu una de cap pe Dawa. Arbitrul austriac a lăsat însă jocul să continue. La prima întrerupere a jocului, Sebastian Gishamer i-a acordat cartonaşul galben lui Darius Olaru. Dică a făcut o adevărată criză de nervi pe margine.

FCSB sancţionată cu un penalty în partida cu West Ham

FCSB a sperat că poate produce surpriza pe „London Stadium”. Trupa lui Nicolae Dică a intrat cu avantaj la pauză în faţa englezilor, după golul superb marcat de Andrei Cordea, din pasa lui Darius Olaru.

Ulterior, la startul reprizei secunde, antrenorul lui West Ham a efectuat trei schimbări. În minutul 68, „Ciocănarii” au beneficiat de un penalty controversat comis de Ştefan Târnovanu, şi au egalat prin Jarrod Bowen.

Reclamă

Şapte minute mai târziu, West Ham a preluat conducerea. Emerson a înscris şi i-a adus pe englezi în avantaj. Spre finalul partidei, victoria a fost securizată de Michail Antonio, care a înscris în minutul 90.

Andrei Cordea a răbufnit după West Ham – FCSB 3-1

Andrei Cordea a răbufnit după West Ham – FCSB 3-1. Marcatorul roş-albaştrilor la Londra este ferm convins că vicecampioana României putea să câştige confruntarea dacă englezii nu primeau lovitură de la 11 metri.

Cred că am practicat un fotbal foarte bun. Este normal să ne domine, am jucat al ei acasă. Probabil dacă nu se acorda penalty-ul, noi am vorbit în vestiar și nu a fost, cred că nu pierdeam meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-am dorit foarte mult să marchez, dar mă bucuram mult mai mult dacă astăzi reușeam să scoteam un rezultat pozitiv, pentru că meritam asta. Țin să le mulțumesc tuturor suporterilor prezenți, Peluzei Nord, când am marcat i-am auzit și s-a ridicat părul pe mine”, a declarat Andrei Cordea.

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi după West Ham – FCSB 3-1

„Am văzut și noi cât de orbiți de ură sunt unii care susțin că a fost penalty. Noi am avut șansa de a urmări partida în Chairman Box. Gazdele își prezentau scuzele. După meci au venit la noi, ne-au zis că a fost un meci bun și că le pare rău de modul în care a fost dictat penalty-ul, că nu a fost. Până atunci, dominam tactic partida. Aveam 3 șuturi pe spațiul porții.

Am văzut unii analiști cu pretenții, au spus că s-a greșit cu schimbarea lui Olaru. Atât ar fi trebuit, ca oamenii ăștia care câștigă bani în studiouri să aștepte și să vadă dacă Olaru, unul dintre protagoniști, s-a accidentat sau nu. Olaru a simțit o durere ascuțită sub coapsa scurtă și nu a mai putut continua. Toate schimbările, în afara celor din prelungiri, au fost cauzate de accidentări”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
Vezi toate știrile
Citește și