Închide meniul

Andrei Cordea, „săgeţi” către rivali după FCSB – Dunajska Streda 1-0: „La adevărata Steaua întotdeauna se umple stadionul!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 august 2022, 22:45

Andrei Cordea, „săgeţi către rivali după FCSB – Dunajska Streda 1-0: „La adevărata Steaua întotdeauna se umple stadionul!

Andrei Cordea, cel mai bun jucător când vine vorba de driblinguri de la FCSB

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Andrei Cordea a trimis „săgeţi” către rivali după FCSB – Dunajska Streda 1-0. Pe Arena Naţională au fost prezenţi 40.567 spectatori, un record în ultimii ani în România. La final, tânărul fotbalist le-a mulţumit acestora pentru sprijin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cordea a decis FCSB – Dunajska Streda 1-0 cu golul din minutul 29. Acesta a calificat echipa lui Nicolae Dică în play-off-ul UEFA Conference League, unde roş-albaştrii o vor întâlni pe Viking.

Andrei Cordea, „săgeţi” către rivali după FCSB – Dunajska Streda 1-0

„A fost un meci foarte bun. Ţin să mulţumesc întregului public şi Peluzei Nord, care a fost alături 90 de minute. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Ieri, antrenorul secund mi-a spus să plec acasă, iar la ora 6 m-a sunat domnul MM să mă întorc. Sper să o ţinem aşa şi să ne revenim din campionat.

Victoria a fost a întregului public. Le mulţumesc! Fără ei nu reuşeam să ne calificăm. Lumea vine la stadion pentru că practicăm un joc foarte bun. La adevărata Steaua întotdeauna se umple stadionul”, a declarat Andrei Cordea, potrivit sport.ro.

Nicolae Dică, în genunchi la golul lui Andrei Cordea

Nicolae Dică s-a pus în genunchi la golul lui Andrei Cordea din FCSB – Dunajska Streda. Acesta a deschis scorul în minutul 29, după o fază începută de la Octavian Popescu. „Perla” FCSB a dat o pasă de geniu cu exteriorul.

Reclamă

FCSB a început tare confruntarea cu Dunajska Streda. În faţa a aproximativ 35.000 de suporteri, roş-albaştrii au luat cu asalt poarta lui Daniel Veszelinov.

FCSB a deschis scorul în minutul 29. Octavian Popescu a dat o pasă de geniu cu exteriorul, iar mingea a ajuns la Bogdan Rusu, care a trimis în bară.

Mingea a sărit la Andrei Cordea, care a înscris din 6 metri, în poarta goală. Nicolae Dică a fost în culmea fericirii. Antrenorul s-a pus în genunchi pe parcursul fazei la care echipa sa a marcat!

Reclamă 4 / 0/3
Nicolae Dică, în genunchi la golul lui Andrei Cordea din FCSB – Dunajska Streda
Nicolae Dică, în genunchi la golul lui Andrei Cordea din FCSB – Dunajska Streda

Andrei Cordea, „surpriză de proporţii” pentru FCSB – Dunajska Streda

Mihai Stoica a anunţat o „surpriză de proporţii” pentru FCSB – Dunajska Streda. Andrei Cordea (23 ani) a fost eliminat în returul cu Saburtalo, însă va fi apt de joc pentru duelul cu slovacii de pe Arena Naţională.

Managerul general de la FCSB a aflat că tânărul fotbalist a primit drept de joc pentru meci, astfel că Nicolae Dică poate conta pe serviciile sale. Florinel Coman, Risto Radunovic şi Valentin Creţu pot juca şi ei în meciul decisiv pentru play-off-ul Conference League.

„Noutăţi în tabăra FCSB. Andrei Cordea are drept de joc, o surpriză de proporţii, ne aşteaptam la două sau trei etape, dar cred că arbitrul scriind doar comportament nesportiv şi nu violenţă… Azi a fost judecat cazul lui şi i s-a dat o etapă. O etapă e din oficiu şi a rămas etapa aia. E în cantonament şi poate juca mâine.

A fost surpriză mare, pe la 17 şi ceva am primit vestea. Era cam ambiguă exprimarea şi am zis bă, frate, nu cumva să fie o etapă. După am şi trimis mail, am primit răspuns că are o etapă suspendare şi am cerut în mod special să ne confirme că are drept de joc mâine”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
  • Andrei Cordea, „săgeţi” către rivali după FCSB – Dunajska Streda 1-0
  • Ce a spus eroul lui Nicolae Dică după calificarea în play-off

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și