Închide meniul

Nicolae Dică, în genunchi la golul lui Andrei Cordea din FCSB – Dunajska Streda! Octavian Popescu, pasă de geniu cu exteriorul

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 august 2022, 21:12

Nicolae Dică, în genunchi la golul lui Andrei Cordea din FCSB – Dunajska Streda! Octavian Popescu, pasă de geniu cu exteriorul

Nicolae Dică, în genunchi la golul lui Andrei Cordea din FCSB – Dunajska Streda

Nicolae Dică, în genunchi la golul lui Andrei Cordea din FCSB – Dunajska Streda / Captură Pro TV

Nicolae Dică s-a pus în genunchi la golul lui Andrei Cordea din FCSB – Dunajska Streda. Acesta a deschis scorul în minutul 29, după o fază începută de la Octavian Popescu. „Perla” FCSB a dat o pasă de geniu cu exteriorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a început tare confruntarea cu Dunajska Streda. În faţa a aproximativ 35.000 de suporteri, roş-albaştrii au luat cu asalt poarta lui Daniel Veszelinov.

Nicolae Dică, în genunchi la golul lui Andrei Cordea din FCSB – Dunajska Streda

FCSB a deschis scorul în minutul 29. Octavian Popescu a dat o pasă de geniu cu exteriorul, iar mingea a ajuns la Bogdan Rusu, care a trimis în bară.

Mingea a sărit la Andrei Cordea, care a înscris din 6 metri, în poarta goală. Nicolae Dică a fost în culmea fericirii. Antrenorul s-a pus în genunchi pe parcursul fazei la care echipa sa a marcat!

Andrei Cordea, „surpriză de proporţii” pentru FCSB – Dunajska Streda

Mihai Stoica a anunţat o „surpriză de proporţii” pentru FCSB – Dunajska Streda. Andrei Cordea (23 ani) a fost eliminat în returul cu Saburtalo, însă va fi apt de joc pentru duelul cu slovacii de pe Arena Naţională.

Reclamă

Managerul general de la FCSB a aflat că tânărul fotbalist a primit drept de joc pentru meci, astfel că Nicolae Dică poate conta pe serviciile sale. Florinel Coman, Risto Radunovic şi Valentin Creţu pot juca şi ei în meciul decisiv pentru play-off-ul Conference League.

„Noutăţi în tabăra FCSB. Andrei Cordea are drept de joc, o surpriză de proporţii, ne aşteaptam la două sau trei etape, dar cred că arbitrul scriind doar comportament nesportiv şi nu violenţă… Azi a fost judecat cazul lui şi i s-a dat o etapă. O etapă e din oficiu şi a rămas etapa aia. E în cantonament şi poate juca mâine.

A fost surpriză mare, pe la 17 şi ceva am primit vestea. Era cam ambiguă exprimarea şi am zis bă, frate, nu cumva să fie o etapă. După am şi trimis mail, am primit răspuns că are o etapă suspendare şi am cerut în mod special să ne confirme că are drept de joc mâine”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică i-a cerut transferuri lui Gigi Becali, după Dunajska – FCSB 0-1

Nicolae Dică i-a cerut transferuri lui Gigi Becali, după Dunajska – FCSB 0-1. Joonas Tamm a marcat singurul al partidei care a fost în direct pe Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

Nicolae Dică mai vrea transferuri la FCSB, deşi Gigi Becali i-a adus pe David Miculescu şi Bogdan Rusu.

„Miculescu şi Rusu au venit, dar s-a văzut că nu sunt suficiente soluţii pe bancă. Sunt mulţumit de ce au arătat în această seară, mă aşteptam să nu joace 90 de minute, dar mă bucur că atunci când au fost pe teren au încercat să facă ceea ce le-am cerut şi ofensiv şi defensiv. În continuare, am încredere că ne vor ajuta.

Da, într-adevăr, mai avem nevoie de jucători. Am discutat cu patronul, cu Meme, vom încerca să mai luăm jucători.

Ne aşteaptă o partidă poate mai grea decât în această seară pentru că am întâlnit o echipă bună, trebuie să rămânem concentraţi 100% pe retur. Nu am obţinut absolut nimic cu victoria din această seară, trebuie să fim concentraţi la meciul următor 100%, să câştigăm şi returul. Să fim pregătiţi, şansele sunt egale în continuare la calificare”, a spus Nicolae Dică.

Recomandări
  • Nicolae Dică, în genunchi la golul lui Andrei Cordea din FCSB – Dunajska Streda
  • Octavian Popescu, pasă de geniu cu exteriorul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și