Închide meniul

Anghel Iordănescu, după FCSB – West Ham 0-3: „Adversarul a jucat cu rezerve ale rezervelor, nu ne poate da speranțe”. Mesaj pentru Gigi Becali

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 noiembrie 2022, 10:24

Anghel Iordănescu, după FCSB – West Ham 0-3: „Adversarul a jucat cu rezerve ale rezervelor, nu ne poate da speranțe. Mesaj pentru Gigi Becali

Anghel Iordănescu, după FCSB - West Ham 0-3

Anghel Iordănescu, în timpul unui meci / hepta

Anghel Iordănescu a reacţionat după FCSB – West Ham 0-3, care a făcut echipa lui Gigi Becali cea mai slabă din acest sezon de Conference League. Fostul selecţioner a avut un mesaj şi pentru patronul roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Din păcate, nu am văzut prea multe lucruri bune, foarte multe negative. O seară tristă, care ne decepționează pe toți. Faptul că o echipă pierde la diferență de trei goluri, în care adversarul a jucat cu foarte multe rezerve, rezerve ale rezervelor, nu ne poate da speranțe.

Anghel Iordănescu, după FCSB – West Ham 0-3

Trebuie să recunoaștem că, din nou, CFR Cluj este echipa noastră cea mai valoroasă. A fost criticat Dan Petrescu, hulit, dar uite că până la urmă este un antrenor de succes, care duce echipa în primăvara europeană.

Fotbalul românesc suferă în primul rând la nivel de conducători. Eu cred că Dică nu trebuia schimbat. E trist să ai 10 sau 11 antrenori schimbați după 16 etape de Liga 1”, a spus Iordănescu, după FCSB – West Ham 0-3.

Umilinţă istorică pentru FCSB

FCSB a primit cele mai multe goluri dintre toate echipele din Conference League şi Europa League. Vicecampioana României a primit numai puţin de 18 goluri în cele 6 meciuri disputate în grupele Conference League.

Reclamă

FCSB este echipa cu cea mai slabă apărare din Conference League. Mai mult, nici în Europa League nu există vreo echipă cu o apărare mai slabă decât cea a vicecampioanei României.

Umilinţa putea fi şi mai mare dacă Plzen (24 de goluri), Rangers (22 de goluri) şi Maccabi Haifa (21 de goluri) nu primeau mai multe goluri în grupele Ligii Campionilor. FCSB a încasat numai puţin de 10 goluri doar de la Silkeborg. FCSB a mai primit 6 goluri de la West Ham şi încă 2 de la Anderlecht.

Coeficientul european al FCSB s-a prăbuşit

Coeficientul european al FCSB s-a prăbuşit după dezastrul din Conference League. Dacă până acum, vicecampioana evita adversarii puternici din preliminariile cupelor europene, acest lucru nu se va mai întâmpla din stagiunea viitoare. Asta dacă echipa din Berceni prinde un loc european.

Reclamă 4 / 0/3

La anul, FCSB va fi cap de serie în tururile 2 şi 3 ale Conference League, dar va fi în urna a doua în play-off, unde ar putea avea parte de o adversară cu adevărat puternică.

Dacă FCSB ar câştiga titlul în Liga 1, ar fi cap de serie doar în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor. CFR, pe de altă parte, ar fi cap de serie în primele 3 tururi preliminare.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și