Închide meniul

FCSB – West Ham 0-3. Roş-albaştrii, umiliţi şi fără Nicolae Dică. Fornals, „dublă” pe Arena Naţională! Mihai Pintilii nu a putut evita un nou eşec la scor în Conference League

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 noiembrie 2022, 23:30

FCSB – West Ham 0-3. Roş-albaştrii, umiliţi şi fără Nicolae Dică. Fornals, „dublă pe Arena Naţională! Mihai Pintilii nu a putut evita un nou eşec la scor în Conference League

Divin Mubama, gol în poarta lui FCSB

Divin Mubama a marcat în FCSB - West Ham / Profimediaimages

FCSB – West Ham 0-3, în ultima etapă din faza grupelor Conference League. Fără şanse la calificare, roş-albaştrii au suferit o nouă umilinţă în Europa. Cu Mihai Pintilii interimar, după demisia lui Nicolae Dică, vicecampioana României a cedat la scor de neprezentare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a terminat grupa B pe ultimul loc, cu 2 puncte. Cu 18 goluri primite, roş-albaştrii au avut cea mai slabă defensivă din competiţie.

FCSB – West Ham 0-3

Min. 65: FCSB – West Ham 0-3! Un nou gol pentru gruparea din Premier League.  Fornals a reuşit „dubla”, după o eroare făcută de Ştefan Târnovanu.

Min. 56: FCSB – West Ham 0-2! Divin Mubama a înscris primul gol în tricoul lui West Ham. Lovitura de cap a debutantului „ciocănarilor” a fost deviată în poartă de Dawa.

Min. 46: Trei schimbări la pauză. Au ieşit Răzvan Oaidă, Andrei Cordea şi Marco Dulca. În locul lor au intrat Darius Olaru, Ianis Stoica şi Eduard Radaslavescu

Reclamă

Min. 45: Pauză pe Arena Naţională.

Min. 40: FCSB – West Ham 0-1! Fornals a scăpat pe contraatac şi l-a învins pe Târnovanu! Poziţia din care a plecat jucătorul „ciocănarilor” este suspectă de ofsaid.

Min. 3: Andrea Compagno a avut o şansă importantă de a deschide scorul. Coufal a făcut o gafă uriaşă, dar a intervenit la timp şi l-a blocat pe atacantul roş-albaştrilor!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început meciul de pe Arena Naţională!

Echipele de start:

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Bouhenna, Radunovic – Dulca, Edjouma, Oaidă – Cordea, Compagno, Oct. Popescu

Rezerve: Vlad, Crețu, Coman, Stoica, Dumiter, Boboc, Olaru, Radaslavescu, Rusu

Antrenor: Mihai Pintilii

West Ham: Areola – Coufal, Johnson, Ogbonna, Aguerd – Lanzini, Coventry, Downes, Scarles – Mubama, Fornals

Rezerve: Hegyi, Randolph – Appiah, Ashby, Casey, Clayton, Forbes, Orford, Potts, Simon-Swyer

Reclamă

Antrenor: David Moyes

View this post on Instagram


A post shared by FCSB (@fcsbofficial)

FCSB a fost eliminată deja din Conference League, după egalul înregistrat în ultima rundă, cu Anderlecht, scor 2-2. Roș-albaștrii au acumulat doar două puncte, după cinci meciuri disputate.

De cealaltă parte, West Ham vrea să scrie istorie la meciul de pe Arena Națională. Trupa londoneză ar putea deveni prima din istorie care câștigă toate meciurile din grupă, calificându-se în optimi cu maximum de puncte.

Miza partidei este și una financiară. În cazul unei victorii, în conturile roș-albaștrilor vor intra 500.000 de euro. Meciul tur s-a încheiat cu victoria londonezilor, scor 3-1, după ce Andrei Cordea a deschis scorul pentru FCSB.

David Moyes, mesaj de luptă înainte de FCSB – West Ham

David Moyes a prefaţat duelul cu FCSB, şi a mărturisit că-şi doreşte victoria în partida de pe Arena Naţională. În cazul unui succes, West Ham ar termina grupa cu maximum de puncte, 18.

Totodată, tehnicianul scoţian a dezvăluit că va menaja titularii de bază, şi se va baza pe un nucleu de jucători tineri.

„Cea mai mare motivaţie pentru noi este faptul că am câştigat grupa, şi acum trebuie să o terminăm. Le vom acorda o şansă jucătorilor tineri. Am lăsat ‘grosul’ acasă şi acum abia aşteptăm partida.

Sunt mulţi jucători maturi implicaţi care vor să joace, şi să sperăm că vom merge la FCSB şi vom obţine a şasea victorie.

Nu sunt doar jucători tineri în lot, dar avem câţiva care vor evolua în meciul de mâine. Le vom da o oportunitate, pentru că în alte partide nu am avut şansa. Sperăm că putem face asta, dar tot vrem să câştigăm meciul şi să terminăm grupa bine.

Vrem să terminăm grupa cu o victorie pentru fani. Au fost grozavi pe tot parcursul competiţiei şi vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a obţine asta. Cea mai mare prioritate pentru noi este campionatul acum. Am rezolvat această parte, legată de UEFA Conference League, şi suntem recunoscători pentru suport. Avem un meci important duminică de asemenea”, a declarat David Moyes, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:45 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei Vezi toate știrile
Citește și