Închide meniul

Antrenorul lui Anderlecht nu știe mare lucru despre FCSB, înaintea meciurilor din Conference League: „Știu doar că au început prost sezonul”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 27 august 2022, 11:45

Antrenorul lui Anderlecht nu știe mare lucru despre FCSB, înaintea meciurilor din Conference League: „Știu doar că au început prost sezonul

Andrei Cordea a dat startul petrecerii după FCSB - Viking 3-1

Andrei Cordea, bucurie după un gol marcat de FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Antrenorul lui Anderlecht a recunoscut că nu știe mare lucru despre FCSB, înaintea meciurilor din Conference League. Felice Mazzu, tehnicianul belgienilor, a analizat viitoarele adversare din grupă, însă când a venit momentul să vorbească despre vicecampioana României n-a reușit să spună prea multe lucruri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost repartizată în grupa B din Conference League, alături de West Ham, Anderlecht și Silkeborg.

Antrenorul lui Anderlecht nu știe mare lucru despre FCSB, înaintea meciurilor din Conference League

Felice Mazzu s-a declarat mulțumit de adversarii pe care Anderlecht îi va întâlni în Conference League. Evident, cele mai multe cuvinte de laudă le-a avut la adresa lui West Ham, principala favorită la câștigarea grupei.

Antrenorul formației belgiene nu a apucat să analizeze foarte bine jocul FCSB-ului, iar singurul lucru pe care l-a putut spune despre formația lui Nicolae Dică a fost legat de situația din Liga 1 – locul 13, după 5 meciuri disputate.

„Sunt destul de mulțumit de tragerea la sorți, mai ales când vine vorba de distanțele de călătorie. Nu vom zbura mult cu avionul, iar asta e bine pentru recuperare, jucătorii nu vor fi obosiți.

Reclamă

Din punct de vedere sportiv, când ajungi la acest nivel, niciun meci nu e mai ușor decât altul. West Ham e un club cu o mare istorie și este un adversar de calitate, chiar dacă nu a început sezonul foarte bine.

Danezii (n.r. – Silkeborg) îi comparăm în primul rând cu FC Nordsjaelland, cu care am jucat în perioada de pregătire. În schimb, echipa din București o cunosc mai puțin bine, știu că nu sunt foarte bine clasați în campionat”, a declarat Felice Mazzu, la conferința de presă.

La rândul său, Peter Verbeke a vorbit despre grupa din Conference League. Spre deosebire de Mazzu, președintele lui Anderlecht i-a făcut o caracterizare superbă FCSB-ului:

Reclamă 4 / 0/3

„Calificarea în grupe este un obiectiv important pentru club. Toate sunt meciuri tari. Suntem nerăbădători și extrem de ambițioși. West Ham este o echipă din Premier League, Steaua București (n.r. – FCSB) este un club cu o istorie bogată, în timp ce Silkeborg e una dintre cele mai bune echipe din Danermarca”, a spus Peter Verbeke.

Programul meciurilor lui FCSB și CFR Cluj în Conference Leeague

UEFA a afișat programul meciurilor din grupele Conference League: FCSB va avea deplasare la West Ham, iar CFR Cluj va debuta cu Ballkani.

România are două reprezentante în grupele Conference League. FCSB și CFR Cluj le-au elininat pe Viking și Maribor în play-off.

În grupe, FCSB a picat cu West Ham, Anderlecht și Silkeborg, în timp ce CFR Cluj va juca cu Slavia Praga, Sivasspor și Balkani.

Programul lui FCSB în grupele Conference League:

  • Runda 1: 8 septembrie, 22:00: West Ham – FCSB
  • Runda 2: 15 septembrie, 22:00: FCSB – Anderlecht
  • Runda 3: 6 octombrie, 19:45: Silkeborg – FCSB
  • Runda 4: 13 octombrie, 22:00: FCSB – Silkeborg
  • Runda 5: 27 octombrie, 19:45: Anderlecht – FCSB
  • Runda 6: 3 noiembrie, 22:00: FCSB – West Ham

Programul lui CFR Cluj în grupele Conference League:

    • Runda 1: 8 septembrie, 19:45: Ballkani – CFR Cluj
    • Runda 2: 15 septembrie, 19:45: CFR Cluj – Sivasspor
    • Runda 3: 6 octombrie, 22:00: Slavia Praga – CFR Cluj
    • Runda 4: 13 octombrie, 19:45: CFR Cluj – Slavia Praga
    • Runda 5: 27 octombrie, 22:00: Sivasspor – CFR Cluj
    • Runda 6: 3 noiembrie, 19:45: CFR Cluj – Ballkani
Reclamă
Recomandări
  • Antrenorul lui Anderlecht nu știe mare lucru despre FCSB
  • Înscrie-te AICI pentru a câștiga două bilete la FCSB – Hermannstadt!

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz Vezi toate știrile
Citește și