Închide meniul

Programul meciurilor lui FCSB și CFR Cluj în Conference League! Roș-albaștrii, deplasare infernală la West Ham, în primul meci

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 august 2022, 10:44

Programul meciurilor lui FCSB și CFR Cluj în Conference League! Roș-albaștrii, deplasare infernală la West Ham, în primul meci

FCSB s-a calificat în grupele Conference League

Bucurie a jucătorilor de la FCSB / Hepta

UEFA a afișat programul meciurilor din grupele Conference League: FCSB va avea deplasare la West Ham, iar CFR Cluj va debuta cu Balkani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România are două reprezentante în grupele Conference League. FCSB și CFR Cluj le-au elininat pe Viking și Maribor în play-off.

Programul meciurilor lui FCSB și CFR Cluj în Conference League

În grupe, FCSB a picat cu West Ham, Anderlecht și Silkeborg, în timp ce CFR Cluj va juca cu Slavia Praga, Sivasspor și Balkani.

Programul lui FCSB în grupele Conference League:

Programul lui CFR Cluj în grupele Conference League:

Reclamă

În Conference League, prima clasată se califică direct în optimi, unde va juca returul acasă, în timp ce locul doi merge în „șaisprezecimi”, unde înfruntă echipele venite de pe locul 3 din Europa League.

Gigi Becali, în culmea fericirii după ce FCSB a picat în „grupa morții” în Conference League

Gigi Becali a dezvăluit că Mihai Stoica a ghicit două din echipele cu care FCSB va juca în grupa B din Conference League. Managerul general al FCSB a mizat pe faptul că FCSB va pica în grupă cu West Ham şi Anderlecht.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-a zis MM că și-ar dori Anderlecht și West Ham. Ca valoare ce? Nu mi-e teamă de nicio echipă. Merg ca la teatru. Importanți au fost banii. O să vedeți. Mai bine de atât nu se putea. Eram amărât? Atunci aveam 3 milioane minus banii lui Tănase, aveam un milion de euro salariul lui Tănase, mai sunt încă șase-șapte milioane de euro cât am acum. E mai bine cu 10 milioane de euro în buzunar. Voi nu vă dați seama ce înseamnă un milion de euro. Când e vorba să-i dai pe ăia pe care îi ai, e gravă treabă. Problema e că Dumnezeu nu îți dă banii așa„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Cristi Balaj visează la „primăvara europeană” în Conference League

Cristi Balaj e încrezător după ce CFR Cluj a picat cu Slavia Praga, Sivasspor și Balkani în grupa de Conference League.Crede că campioana României poate ajunge în „primăvara europeană”.

”Slavia Praga e adversarul cel mai complicat. Avem jucători și staff tehnic care ar putea aduce o calificare în primăvara europeană. Sper să realizăm mai multe decât în sezonul precedent. Probabil cu excepția celor de la Slavia Praga, este o grupă care ne dă speranțe.

Trebuie să învățăm ceva din sezonul precedent, unde am avut o grupă complicată. Mi-e greu să cred că altă echipă ar fi putut să facă mai multe. Important e să se califice ambele echipe în primăvara europeană”, a declarat Cristi Balaj, conform digisport.ro.

Cu Slavia Praga, CFR Cluj s-a mai întâlnit și în play-off-ul Champions League, în 2019, duel pierdut de echipa antrenată și atunci de Dan Petrescu.

Recomandări
  • Programul meciurilor lui FCSB și CFR Cluj în Conference League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și