Închide meniul

Antrenorul lui Dunajska Streda nu crede în recuperarea miraculoasă a lui Florinel Coman: „Tactici pe care FCSB le folosește să ne inducă în eroare!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 august 2022, 22:44

Antrenorul lui Dunajska Streda nu crede în recuperarea miraculoasă a lui Florinel Coman: „Tactici pe care FCSB le folosește să ne inducă în eroare!

Florinel Coman a nimerit de două ori bara în FCSB - FC U Craiova 1948 1-1

Florinel Coman, în tricoul FCSB / Hepta

Antrenorul lui Dunajska Streda, Adrian Gula, nu crede în recuperarea miraculoasă a lui Florinel Coman. Mihai Stoica a anunţat că sunt şanse mari ca „Mbappe de România” să intre în repriza secundă a meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman s-a accidentat în partida tur cu Dunajska Streda. Căpitanul roş-albaştrilor a fost înlocuit la pauză de Răzvan Oaidă, şi a ratat ulterior şi partida de campionat, cu Mioveni. Mijlocaşul a fost tratat de vraciul Marijana, după ce a început ședințele de terapie vineri.

Antrenorul lui Dunajska Streda nu crede în recuperarea miraculoasă a lui Florinel Coman

”Pentru mine nu e important dacă adversarul are un jucător în plus sau în minus. Dacă vorbim despre Coman, din informațiile pe care le avem noi, el e în Germania și încă se tratează. Dacă până mâine reușește să ajungă și să evolueze, foarte bine, dar eu nu știu așa ceva.

Astea-s tactici și anumite practici pe care adversarul le folosește să ne inducă în eroare. Asta nu ne împiedică să evoluăm mâine așa cum știm noi mai bine”, a declarat Adrian Gula la conferinţa de presă.

Florinel Coman, recuperare miraculoasă înainte de FCSB – Dunajska Streda

Florinel Coman (24 ani) a avut parte de o recuperare miraculoasă înainte de FCSB – Dunajska Streda. Marijana Kovacevic, „vraciul” fotbaliştilor celebri, a rămas uimită după ce a reuşit să îl pună pe picioare într-un timp scurt pe fotbalistul vicecampioanei.

Reclamă

„M-a sunat team-managerul nostru, Marius Ianuli, şi şi-a spus că până şi Marijana şi-a făcut cruce că a reuşit, într-un timp atât de scurt, să-i reducă ruptura. A redus-o la şapte. El deja urcă scările alergând. Sunt şanse foarte mari ca miercuri să se întoarcă şi joi să fie bun de joc.

Din punctul de vedere al Marijanei, va fi bun de joc joi. Bun de joc, el se şi antrenează, face şi terapie, dar se şi antrenează. El va fi sănătos. Marijana are un gel special, al cărui îngrediente le ştie doar ea, care conduce curentul mult mai performant decât un gel normal.

Teoretic, ar trebui să joace de la început. În situaţia în care vine de pe bancă… Ok, poţi să-l ţii şi să vină de pe bancă. Va fi reparată ruptura în totalitate”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică, ultimele detalii despre recuperarea miraculoasă a lui Florinel Coman

Nicolae Dică a oferit ultimele detalii despre situaţia lui Florinel Coman. Mijlocaşul a fost tratat de vraciul Marijana şi ar putea evolua contra celor de la Dunajska Streda, în returul din Conference League.

Nicolae Dică a dezvăluit că Florinel Coman are şanse mari să fie ăn lotul FCSB-ului pentru partida cu Dunajska Streda.

„Florinel se întoarce astăzi de la Belgrad. Sunt şanse să fie în lot. Şi eu am fost în Serbia. După 3 zile am jucat. Nu pot să vă spun secretul. Le-am cerut jucătorilor să avem atitudine şi unitate. Ne aşteaptă o partidă mai grea că in retur”, a declarat Nicolae Dică, la conferinţa de presă de dinaintea partidei FCSB – Dunajska Streda.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campionatul 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și