Închide meniul

Florinel Coman, recuperare miraculoasă înainte de FCSB – Dunajska Streda! Mihai Stoica: „Marijana şi-a făcut cruce!”

Dragoș Vasile Publicat: 10 august 2022, 17:29

Reclamă
Florinel Coman, recuperare miraculoasă înainte de FCSB – Dunajska Streda! Mihai Stoica: „Marijana şi-a făcut cruce!

Florinel Coman, recuperare miraculoasă înainte de FCSB - Dunajska Streda

Florinel Coman, în timpul unui meci pentru FCSB / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES

Florinel Coman (24 ani) a avut parte de o recuperare miraculoasă înainte de FCSB – Dunajska Streda. Marijana Kovacevic, „vraciul” fotbaliştilor celebri, a rămas uimită după ce a reuşit să îl pună pe picioare într-un timp scurt pe fotbalistul vicecampioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman s-a accidentat în partida tur cu Dunajska Streda. Căpitanul roş-albaştrilor a fost înlocuit la pauză de Răzvan Oaidă, şi a ratat ulterior şi partida de campionat, cu Mioveni. Mijlocaşul a fost tratat de vraciul Marijana, după ce a început ședințele de terapie vineri.

Florinel Coman, recuperare miraculoasă înainte de FCSB – Dunajska Streda

Recuperarea sa a fost incredibilă, iar acum „Mbappe de România” are şanse să joace în confruntarea retur de mâine seară.

„M-a sunat team-managerul nostru, Marius Ianuli, şi şi-a spus că până şi Marijana şi-a făcut cruce că a reuşit, într-un timp atât de scurt, să-i reducă ruptura. A redus-o la şapte. El deja urcă scările alergând. Sunt şanse foarte mari ca miercuri să se întoarcă şi joi să fie bun de joc.

Din punctul de vedere al Marijanei, va fi bun de joc joi. Bun de joc, el se şi antrenează, face şi terapie, dar se şi antrenează. El va fi sănătos. Marijana are un gel special, al cărui îngrediente le ştie doar ea, care conduce curentul mult mai performant decât un gel normal.

Reclamă

Teoretic, ar trebui să joace de la început. În situaţia în care vine de pe bancă… Ok, poţi să-l ţii şi să vină de pe bancă. Va fi reparată ruptura în totalitate”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Nicolae Dică, ultimele detalii despre recuperarea miraculoasă a lui Florinel Coman

Nicolae Dică a oferit ultimele detalii despre situaţia lui Florinel Coman. Mijlocaşul a fost tratat de vraciul Marijana şi ar putea evolua contra celor de la Dunajska Streda, în returul din Conference League.

Nicolae Dică a dezvăluit că Florinel Coman are şanse mari să fie ăn lotul FCSB-ului pentru partida cu Dunajska Streda.

Reclamă 4 / 0/3

„Florinel se întoarce astăzi de la Belgrad. Sunt şanse să fie în lot. Şi eu am fost în Serbia. După 3 zile am jucat. Nu pot să vă spun secretul. Le-am cerut jucătorilor să avem atitudine şi unitate. Ne aşteaptă o partidă mai grea că in retur”, a declarat Nicolae Dică, la conferinţa de presă de dinaintea partidei FCSB – Dunajska Streda.

Gigi Becali a făcut anunţul în privinţa lui Florinel Coman

Gigi Becali a anunţat că Florinel Coman s-a recuperat miraculos. Căpitanul roş-albaştrilor a fost tratat de vraciul Marjiana, şi astfel Nicolae Dică se va putea baza pe serviciile sale, mai repede decât ar fi sperat.

„Florinel Coman va juca joi! E miracol, Marijana şi-a facut şi ea cruce, a zis că nu a văzut aşa ceva, ca s-a recuperat prea repede”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și