Închide meniul

Antrenorul lui Lazio, impresionat de un jucător de la CFR Cluj: „E un băiat interesant, dar credeam că e mai tânăr!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 24 februarie 2023, 13:05

Antrenorul lui Lazio, impresionat de un jucător de la CFR Cluj: E un băiat interesant, dar credeam că e mai tânăr!”

Antrenorul lui Lazio, impresionat de un jucător de la CFR Cluj

Ermal Krasniqi / Profimedia

Antrenorul lui Lazio, Maurizio Sarri, a fost impresionat de un jucător de la CFR Cluj. Deși lazialii au reușit să avanseze în Conference League, ardelenii au arătat o altă atitudine în meciul retur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mulți jucători de la CFR și-au făcut foarte bine treaba, însă tehnicianul italian l-a remarcat în mod special pe unul dintre ei.

Antrenorul lui Lazio, impresionat de un jucător de la CFR Cluj: „E un băiat interesant, dar credeam că e mai tânăr!”

Concret, Maurizio Sarri l-a scos în evidență pe Ermal Krasniqi, extrema kosovară de la CFR Cluj. Deși a ratat două ocazii mari de gol, fotbalistul lui Dan Petrescu a fost foarte activ, aflându-se deseori în fața porții adverse.

Maurizio Sarri a fost impresionat de Krasniqi, dar, totodată, a fost surprins să afle că jucătorul kosovar are 24 de ani.

„Krasniqi e un jucător interesant, credeam însă că e mai tânăr. A fost greu pe acest teren. Echipa s-a adaptat însă bine la gazon. De aseară mi-am dat seama ce fel de meci vom avea. Îi felicit pe băieți”, a spus Sarri la conferința de presă.

Reclamă

Maurizio Sarri, un car de nervi după CFR Cluj – Lazio 0-0: „UEFA nu ne-a respectat!” Ce l-a nemulțumit la meciul din Gruia

Antrenorul italienilor a fost complet nemulțumit de condițiile în care s-a jucat meciul din Gruia.

Lazio a eliminat campioana României și s-a calificat în optimile de finală ale UEFA Conference League, după 1-0 la general.

După meci, tehnicianul italian a avut un discurs foarte dur la adresa UEFA, acuzând lipsă de respect. Concret, Maurizio Sarri a fost complet nemulțumit de condiția terenului din Gruia și consideră că meciul nici măcar nu ar fi trebuit să se desfășoare în situația dată a gazonului din Gruia. El a fost singurul care s-a plâns de acest aspect.

Reclamă 4 / 0/3

„Terenul a fost impracticabil. Ne-am descurcat bine într-un sport care doar a semănat cu fotbalul. UEFA vorbește mereu despre respect, dar cei de acolo nu au niciun respect pentru fotbal și pentru jucători atunci când permit ca meciurile să se joace pe un asemenea teren.

A fost un joc care a avut puține legături cu fotbalul. Îmi pare rău totuși că n-am câștigat, am avut destule șanse. Am avut noroc că s-a terminat cu bine pentru că am avut mulți fotbaliști absenți. Cei care au intrat și-au făcut treaba, mai ales unii jucători tineri, precum Gila”, a declarat Maurizio Sarri după duelul dintre CFR Cluj și Lazio, potrivit presei din Italia.

Recomandări
  • Antrenorul lui Lazio, impresionat de un jucător de la CFR Cluj
  • „E un băiat interesant, dar credeam că e mai tânăr!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și