Închide meniul

CFR Cluj – Lazio 0-0. Aventura europeană a campionilor României s-a încheiat! Jucătorii lui Dan Petrescu au fost eliminați în play-off-ul Conference League

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2023, 21:45

CFR Cluj – Lazio 0-0. Aventura europeană a campionilor României s-a încheiat! Jucătorii lui Dan Petrescu au fost eliminați în play-off-ul Conference League

CFR Cluj - Lazio, LIVE TEXT

CFR Cluj - Lazio / Antena Sport

CFR Cluj – Lazio 0-0. Aventura europeană a campionilor României s-a încheiat! Elevii lui Dan Petrescu au fost eliminați în play-off-ul UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clujenii aveau nevoie de o victorie pentru a întoarce rezultatul din tur. În Italia, Lazio a câștigat, scor 1-0 și s-a calificat în optimile de finală ale competiției.

CFR Cluj – Lazio 0-0. Aventura europeană a campionilor României s-a încheiat! Jucătorii lui Dan Petrescu au fost eliminați în play-off-ul Conference League

CFR Cluj a intrat bine în meci, a arătat diferit față de confruntarea de la Roma și a încercat să controleze meciul încă din primul minut. Lazialii s-au mulțumit să lovească pe contraatac, dând impresia că nu joacă la potențialul maxim.

Efortul campionilor României a dat roade în minutul 21, atunci când Krasniqi s-a găsit într-o situație foarte bună. Singur cu portarul advers, „șeptarul” ardelenilor a trimis pe lângă poartă.

Prima repriză i-a aparținut CFR-ului, însă Lazio a forțat în actul secund. Luis Alberto a fost foarte aproape să înscrie din corner, în timp ce Simone Scuffet a făcut minuni în poarta clujenilor.

Reclamă

Situația s-a înrăutățit pentru CFR în minutul 77, atunci când Muhar a primit cartonaș roșu, după o intrare foarte urâtă la Ciro Immobile.

Clujenii n-au mai reușit să trimită meciul în prelungiri, iar aventura europeană s-a încheiat în play-off-ul UEFA Conference League.

LIVE TEXT CFR Cluj – Lazio 0-0

Final de meci: CFR Cluj – Lazio 0-0!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 88: Yeboah rateză reluarea din câțiva metri și CFR trece din nou pe lângă golul salvator.

Min. 77: Cartonaș roșu pentru Muhar! Mijlocașul CFR-ului are o intrare foarte urâtă la Ciro Immobile și vede al doilea galben!

Min. 63: Triplă ocazie a lui Lazio! Manea a salvat iniţial, după care Scuffet are două intervenţii miraculoase. A salvat două suturi din apropiere!

Min. 61: Ocazie uriaşă pentru Lazi. Luis Alberto a fost aproape să înscrie direct din corner! Malele a scos de pe linia porţii! A salvat un gol ca şi făcut!

Min. 37: Ciro Immobile încearcă să obțină un penalty, însă primește cartonaș galben pentru simulare!

Min. 31: Muhar șutează din afara careului, mingea este deviată și trece puțin pe lângă poarta italienilor!

Min. 28: Lazio trece și ea pe lângă deschiderea scorului! Felipe Anderson centrează în careu, însă Toma Basic nu reușește să finalizeze acțiunea cu gol.

Reclamă

Min. 21: Krasniqi ratează o ocazie uriașă!!! Janga i-a pasat kosovarului în careu, însă „șeptarul” CFR-ului trimite puțin pe lângă poartă.

Min. 17: Luis Alberto reia frumos cu o lovitură de cap, însă Scuffet deviază în corner!

Min. 14: Casale are o intrare întârziată la Janga și primește cartonaș galben! CFR a intrat bine în meci.

Min. 5: Luka Romero inițiază un atac pentru Lazio, dar șutul tânărului fotbalist trece mult peste poarta lui Scuffet.

Min. 1: A început meciul din Gruia!

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Kolinger, Burcă, Camora – Deac, Cvek, Muhar, Krasniqi – Malele, Janga
Rezerve: Gal, Bălgrădean, Petrila, Yeboah, Țîru, Hoban, Birligea, Bordeianu, Braun, Fica
Antrenor: Dan Petrescu

Lazio: Maximiano – Lazzari, Gila, Casale, Hysaj – Luis Alberto, Vecino, Basic – Romero, Immobile, Felipe Anderson
Rezerve: Renzetti, Provedel, Pellegrini, Marcos Antoni, Cancellieri, Cataldi, Mussolini, Bertini, Ruggeri, Marusic
Antrenor: Maurizio Sarri

CFR Cluj este obligată să înscrie în manșa retur din play-off-ul UEFA Conference League. În tur, Lazio s-a impus la limită pe Stadio Olimpico, după golul marcat de Ciro Immobile.

Dan Petrescu, mesaj categoric înainte de CFR Cluj – Lazio: „Zi-mi un nume!”

Dan Petrescu a avut o reacție furibundă la conferința de presă. Antrenorul lui CFR Cluj s-a arătat contrariat în urma zvonurilor că Lazio ar avea probleme de lot.

În același timp, „Bursucul” a declarat că CFR va porni cu 10% șanse de calificare în returul din Gruia.

„Aş vrea să ştiu şi eu cine lipseşte de la Lazio. Zi-mi un nume, la meciul tur s-a spus că vor juca cu echipa a doua. Vor juca cu cei mai buni jucători, la noi lipsesc doi jucători, la ei doar Pedro lipșește, care nu era titular oricum. Noi suntem dezavantajaţi, băgaţi invers în România.

Lazio nu are pe nimeni care nu joacă, CFR Cluj are. Veţi vedea mâine. Cât despre calificare, 90% şanse pentru Lazio, 10% pentru CFR Cluj. Vreau să fiu realist. Nici pesimist nici optimist, asta e realitatea.

Lazio este o echipă diferită. Acum joacă un 4-3-3, sunt mai ofensivi. Da, urmăresc fotbalul italian, sunt echipe foarte bune, precum Inter şi Napoli. Nu cred că Lazio stă doar în Immobile.

Pentru mine, Lazio e favorită anul acesta să câştige. Dar vom da totul să ne calificăm, atât eu, cât şi jucătorii mei”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare duelului CFR Cluj – Lazio.

Maurizio Sarri l-a contrazis pe Dan Petrescu, înainte de CFR Cluj – Lazio: „Mă îndoiesc!”

Maurizio Sarri l-a contrazis pe Dan Petrescu înaintea returului CFR Cluj – Lazio, din play-off-ul Conference League.

Deși „Bursucul” a spus că italienii nu au probleme de lot și vor folosi echipa de bază, Sarri anunță că nu se poate baza pe mai mulți titulari.

„Sper că Petrescu are dreptate, dar mă îndoiesc. Milinkovic nu este apt de joc. Zaccagni are febră, iar Marcos Antonio a avut o problemă similară cu a lui Sergej, dar la el nu a fost atât de rău.

Ne lipsesc mulţi jucători şi este o situaţie dificilă. Nu este un alibi, doar o problemă în plus pentru noi. Cluj va avea atitudinea unei echipe care crede în şansele sale”, a declarat Maurizio Sarri, potrivit news.ro.

Recomandări
  • CFR Cluj – Lazio LIVE TEXT (19:45)
  • Campioana visează la optimile UEFA Conference League. Echipele probabile

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și