Închide meniul

Antrenorul lui Nordsjaelland avertizează înaintea returului cu FCSB (ora 20:00, Antena 1): „Am lucrat la asta în ultimele zile”

Alex Masgras Publicat: 17 august 2023, 9:14 / Actualizat: 17 august 2023, 11:02

Reclamă
Antrenorul lui Nordsjaelland avertizează înaintea returului cu FCSB (ora 20:00, Antena 1): „Am lucrat la asta în ultimele zile

Antrenorul lui Nordsjaelland avertizează înaintea returului cu FCSB

Johannes Hoff Thorup, antrenorul lui Nordsjaelland / Profimedia

Antrenorul lui Nordsjaelland avertizează înaintea returului cu FCSB. Johannes Hoff Thorup a prefaţat partida retur cu vicecampioana României, care se joacă joi seară, de la ora 20:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida tur s-a jucat în urmă cu o săptămână pe stadionul Steaua, iar cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 0-0. FCSB a jucat mai bine de jumătate de oră cu un om în plus, dar echipa lui Elias Charalambous nu a reuşit să înscrie. Mai mult, pe final, danezii au avut şi o bară.

Antrenorul lui Nordsjaelland avertizează înaintea returului cu FCSB: „Va fi un meci asemănător cu cel de acum o săptămână”

Johannes Hoff Thorup, antrenorul lui Nordsjaelland, a prefaţat partida din această seară. Tehnicianul de 34 de ani se aşteaptă la un duel dificil, asemănător cu cel din urmă cu o săptămână din Ghencea. Hoff Thorup se aşteaptă ca FCSB să îşi folosească mult jucătorii din benzi şi speră ca echipa sa să fie cea care dictează şi controlează jocul în partida care va avea loc la Farum:

„A fost improtant să odihnim câţiva jucători pentru meciul de mâine (n.r. azi). Va fi un meci dificil, în care se va decide totul. Ambele echipe sunt conştiente de şansa de a merge mai departe. Va fi dificil, aşa cum a fost şi la Bucureşti. Ni se cere un nivel ridicat, indiferent unde jucăm. Suntem conştienţi de lucrurile pe care le aşteaptă lumea de la noi.

Va fi, cel mai probabil, un meci asemănător cu cel de acum o săptămână. Ei vor juca direct şi se vor folosi mult de jucătorii din benzi. Va fi un meci în care vom spera să luăm mingea rapid şi să controlăm cursul jocului. La asta am lucrat în ultimele zile”, a declarat Johannes Hoff Thorup, antrenorul lui Nordsjaelland, potrivit fcn.dk.

Reclamă

Elias Charalambous: „În acest moment nu putem căuta scuze, trebuie să jucăm pe această suprafaţă”

Meciul Nordsjaelland – FCSB, din turul 3 preliminar al UEFA Conference League, va fi azi, de la ora 20:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Elias Charalambous este sigur că vicecampioana României poate da lovitura în Danemarca şi să obţină calificarea în play-off.

„Ştim că vin meciuri tot mai grele, mai ales atunci când jucăm în deplasare. Dar am venit aici să suferim şi cu obiectivul de a ne califica în turul următor. Nu am venit aici doar să jucăm, ne dorim să ajungem în play-off. Ştim că va fi dificil, dar asta avem de făcut. Jucătorii s-au antrenat bine şi aşteaptă meciul de mâine.

Eu şi staff-ul meu încercăm să facem totul pentru a aduce jucătorii în cea mai bună formă. Suntem gata şi vom vedea mâine ce şanse avem. Avem planul nostru, strategia pentru acest meci. Repet, ştim că va fi extrem de dificil, dar în astfel de meciuri este nevoie să suferi pentru a câştiga.

Reclamă 4 / 0/3

În acest moment nu putem căuta scuze, trebuie să jucăm pe această suprafaţă (n.r. terenul sintetic). Cu siguranţă nu suntem învăţaţi să jucăm pe un asemenea teren, nu este cea mai bună variantă pentru noi, dar nu căutăm scuze. Trebuie să ne adaptăm, acesta este fotbalul. Ne vom adapta şi acum, aşa cum am făcut-o şi cu alte ocazii.

Întâlnim o echipă căreia îi place să ţină de minge, ei joacă pe un teren pe care îl ştiu foarte bine. Credem că strategia gândită de noi este cea mai bună pentru meciul de mâine. Ne dorim ca totul să decurgă bine pentru a ne califica.

Şi noi avem un atac bun, prin urmare şi ei trebuie să se apere. Le ştim punctele slabe şi vom da totul pentru calificare!„, a declarat Elias Charalambous înaintea meciului cu Nordsjaelland.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și