Închide meniul

Antrenorul lui Silkeborg vrea să o umilească pe FCSB și pe Arena Națională: „Trebuie să abordăm jocul ofensiv!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 octombrie 2022, 19:26

Antrenorul lui Silkeborg vrea să o umilească pe FCSB și pe Arena Națională: „Trebuie să abordăm jocul ofensiv!

Antrenorul lui Silkeborg, înainte de meciul retur cu FCSB

Meciul Silkeborg - FCSB / Profimedia

Antrenorul lui Silkeborg, Kent Nielsen, e optimist înaintea meciului retur cu FCSB din grupele Conference League. Danezii vor să câștige împotriva vicecampioanei României și pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a dus cu rezervele în Danemarca, după ce Gigi Becali i-a ordonat lui Nicolae Dică să se concentreze exclusiv pe campionat, unde roș-albaștrii sunt pe loc de play-out. A ieșit rău pentru vicecampioana României, care a suferit una dintre cele mai mari umilințe din istoria ei în cupele europene, 0-5.

„Așteptăm meciul cu FCSB. Prin rezultate obținute am păstrat șanse în toate competițiile în care suntem implicați. Va fi un meci dificil, vom merge pe un stadion fantastic, unic. Fanii lor sunt entuziaști și va fi mult mai dificil decât joi, însă suntem pregătiți.

Este mereu o diferență între a juca acasă și a juca în deplasare, mai ales în competițiile europene. De asemenea, sunt sigur că vor face schimbări în echipă. Indiferent de schimbări, vom da peste o echipă care se află sub presiune în competiția internă.

Trebuie să abordăm jocul ofensiv. Ei vor încerca să pună presiune, iar noi trebuie să răspundem și să arătăm multă calitate”, a spus Kent Nielsen, citat de Bold.

Reclamă

Gigi Becali a schimbat strategia pentru returul cu Silkeborg

Patronul roș-albaștrilor a anunțat că își dorește ca FCSB să spele rușinea din tur și să-și ia revanșa în fața danezilor.

„Poate dacă nu îi odihneam băteam 5-0. Nu a fost o strategie bună. Mă refer la faptul că atâta timp cât am suferit o ruşine înseamnă că nu a fost o strategie bună. Nu putem scăpa de ruşine decât dacă dăm şi noi 5 joi. O să jucăm cu toată echipa acum, că suntem acasă.

Când ai deplasare grea, atunci e mai grea. Tot timpul am sacrificat campionatul pentru cupele europene. A fost greşit pentru că a fost 5-0. Dacă era 2-1 era altceva. Faptul că ne-am făcut de râs nu a fost o strategie bună.

Reclamă 4 / 0/3

Dar nu m-am aşteptat să fie atât de slabi. Radaslavescu, Dulca, am dat bani pe ei… chiar şi Rusu. Am dat bani! Eu de unde să ştiu că sunt atât de slabi?”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

FCSB, „părăsită” de fani la meciul cu Silkeborg

Gsp.ro anunță că, până acum, s-a vândut doar 6.000 de bilete pentru returul cu Silkeborg de pe Arena Națională. Ar putea fi meciul din Europa cu cea mai mică asistență pentru FCSB în actuala stagiune.

Clubul lui Gigi Becali a adus peste 25.000 de oameni la stadion la returul cu Saburtalo din turul 2 preliminar, peste 40.000 de oameni la returul cu Dunajska Streda din turul trei preliminar. Peste 30.000 de fani au asistat la turul play-off-ului, cu Viking, și tot atâția au venit și la meciul cu Anderlecht, primul pe teren propriu disputat de FCSB în grupe.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și