Închide meniul

Gigi Becali schimbă strategia după Petrolul – FCSB 0-2: „Vreau să scăpăm de ruşine şi să îi dăm 5 goluri lui Silkeborg!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 octombrie 2022, 11:17

Gigi Becali schimbă strategia după Petrolul – FCSB 0-2: „Vreau să scăpăm de ruşine şi să îi dăm 5 goluri lui Silkeborg!

Gigi Becali şi-a ales favoritul. David Miculescu, remarcat după FC U Craiova 1948 - FCSB 0-2

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali schimbă strategia după Petrolul – FCSB 0-2. Patronul roş-albaştrilor este deja cu gândul la returul cu Silkeborg din UEFA Conference League, unde aşteaptă o victorie la scor a echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost umilită în Danemarca, scor 0-5. Gigi Becali consideră că ruşinea este prea mare şi vrea răzbunare în duelul de joi de pe Arena Naţională.

Gigi Becali schimbă strategia după Petrolul – FCSB 0-2

„Poate dacă nu îi odihneam băteam 5-0. Nu a fost o strategie bună. Mă refer la faptul că atâta timp cât am suferit o ruşine înseamnă că nu a fost o strategie bună. Nu putem scăpa de ruşine decât dacă dăm şi noi 5 joi. O să jucăm cu toată echipa acum, că suntem acasă.

Când ai deplasare grea, atunci e mai grea. Tot timpul am sacrificat campionatul pentru cupele europene. Acum a fost o situaţie grea, care s-a cam reglementat cu ce s-a întâmplat săptămâna asta. Puteam să nu mergem în play-off.

Cred eu că putem să fim chiar pe locul 4, putem depăşi Hermannstadt şi Petrolul. A fost greşit pentru că a fost 5-0. Dacă era 2-1 era altceva. Faptul că ne-am făcut de râs nu a fost o strategie bună.

Reclamă

Aici nu e vorba numai de meciul cu Petrolul. Nu trebuie să aplici mari strategii. A fost un context mai lung, nu numai meciul ăsta. Şi ca să jucăm joi cu toată echipa. Nu puteam şi acolo, şi cu Petrolul, şi joi cu toată echipa. Dar nu m-am aşteptat să fie atât de slabi. Radaslavescu, Dulca, am dat bani pe ei… chiar şi Rusu. Am dat bani! Eu de unde să ştiu că sunt atât de slabi?”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

„Te gândeai să pleci de la FCSB dacă pierdeai cu Petrolul?”. Nicolae Dică a răspuns sincer

„Te gândeai să pleci de la FCSB dacă pierdeai cu Petrolul?”. Asta a fost întrebarea primită de Nicolae Dică după victoria de la Ploiești, scor 2-0. Joyskim Dawa și Florinel Coman au marcat pentru vicecampioana României și au adus a 3-a victorie a sezonului în Liga 1 pentru vicecampioana României.

Nicolae Dică a resimțit o presiune uriașă pe umerii săi în ultimele zile, în special după înfrângerea umilitoare cu Silkeborg, scor 0-5, din grupele Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a obținut al doilea succes consecutiv în campionat, iar postul lui Nicolae Dică rămâne, cel puțin pentru moment, în siguranță.

„Am făcut o partidă foarte bună, am avut o posesie bună, ne-am creat multe ocazii, am marcat și două goluri, nu i-am dat adversarului șansa să marcheze. Pe final i-am lăsat pe cei de la Petrolul să aibă inițiativa. Nu îmi doresc acest lucru, vreau să ne creăm în continuare ocazii. Dar îi felicit pe băieți. Nu trebuie să mai vorbim de meciul din Danemarca. Suntem la a doua victorie consecutivă în Liga 1, până acum suntem în grafic după ce s-a reluat campionatul.

Avem de luat o revanșă în fața celor de la Silkeborg. Vom folosi joi și o parte din jucătorii din această seară, în funcție de feedback-ul primit.

(N.r. – Despre Florinel Coman) Mă bucur pentru el că a reușit să marcheze și pentru atitudinea pe care a avut-o și astăzi și la meciul cu FC Argeș. Am avut multe discuții cu el. Sper că a înțeles că trebuie să fie unul dintre liderii echipei. E pe drumul cel bun.

20 de jucători pot să iau în lot, bineînțeles că îi veți mai vedea (n.r. – pe cei lăsați pe dinafară). Suntem pe 3 fronturi, Liga 1, Conference League și Cupa României, și avem nevoie de jucători. Dacă ar fi după mine, i-aș lua pe toți în lot.

(N.r. – Te gândeai să pleci de la FCSB dacă pierdeai cu Petrolul?) Depinde cum pierdeam. Dacă aveam 10 ocazii, ratam și adversarii marcau pe contraatac… Normal, când nu ai rezultate, te gândești. Mereu pleacă antrenorul, nu jucătorii, când echipa nu are rezultate. Am încredere în ceea ce fac în fiecare zi”, a declarat Nicolae Dică, pentru Digisport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și