Închide meniul

Anunţul lui Ştefan Târnovanu despre plecarea de la FCSB: „Voi fi pregătit!” Momente emoţionante în meciul cu Dunajska Streda: „N-am mai trăit asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 august 2022, 9:32

Anunţul lui Ştefan Târnovanu despre plecarea de la FCSB: „Voi fi pregătit! Momente emoţionante în meciul cu Dunajska Streda: „N-am mai trăit asta!

Mesaj superb postat de FCSB pentru Ștefan Târnovanu, după ce portarul a intrat în vizorul lui Gigi Becali

Ştefan Târnovanu, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

  • Anunţul lui Ştefan Târnovanu despre plecarea de la FCSB
  • Portarul de 22 de ani ar avea mai multe oferte

Ştefan Târnovanu a vorbit despre plecarea de la FCSB, după partida cu Dunajska Streda, scor 1-0. Portarul celor de la FCSB a spus că nu se gândeşte la un transfer în străinătate, însă a precizat că va fi pregătit să facă acest pas în cazul unei oferte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Târnovanu se gândeşte, momentan, doar la calificarea echipei în grupele Conference League.

Anunţul lui Ştefan Târnovanu despre plecarea de la FCSB

Nu vreau să vorbesc despre asta (n.r. – la oferta), nu știu nimic mai mult, momentan sunt aici, mă concentrez aici. Când va veni, dacă va veni, voi fi pregătit. Nu îmi e greu, e fotbal, trebuie să joc până în momentul în care voi pleca„, a spus Ștefan Târnovanu.

Reclamă

Portarul de 22 de ani de la FCSB a fost impresionat de atmosfera făcută de cei peste 40.000 de fani de pe Arena Naţională.

Un meci frumos, complicat, am făcut un joc foarte bun, ne bucurăm și așteptăm play-off-ul. Nu, n-am mai trăit, este prima dată, o atmosferă senzațională. Pe final am început și eu să cânt cu ei, e ceva unic, le mulțumesc din suflet că au fost lângă noi.

Reclamă

Sper să fie în continuare alături de noi, să-i facem fericiți. Suntem Steaua (n.r. – FCSB), suntem cea mai iubită echipă din țară, lumea vine la stadion, jucăm un fotbal frumos, am început să și câștigăm, consider că de asta vin la stadion.

Mai avem de trecut de play-off, urmează meciul din campionat pe care trebuie să-l câștigăm. Așa trebuie, așa cred!„, a mai spus Târnovanu.

Ştefan Târnovanu este dorit în Italia

Ştefan Târnovanu este dorit în Italia. Gigi Becali ar fi primit deja oferta pentru portarul FCSB în vârstă de 22 de ani. La noua echipă, goalkeeper-ul poate fi coleg cu un alt român.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 22 de ani, Ştefan Târnovanu este cotat la 700.000 de euro. Acesta a devenit titular după gafele uriaşe a lui Andrei Vlad. A bifat 21 de prezenţe ca titular la FCSB, iar în 10 dintre acestea a păstrat poarta intactă.

Genoa, grupare din Serie B, este echipa care a pus ochii pe tânărul portar de la FCSB, potrivit jurnalistului Emanuel Rosu. Sursa citată notează că italienii ar fi trimis deja oferta către Gigi Becali.

La Genoa evoluează şi Radu Drăguşin, care a fost adus de la Juventus în această vară. „Grifonii” au plătit 5.5 milioane de euro pentru tânărul fundaş român.

Cinci milioane de euro este suma pentru care latifundiarul din Pipera este dispus să îl vândă pe Ştefan Târnovanu. Acesta a fost dorit şi în Franţa.

Ofertă de cinci milioane de euro pentru Ştefan Târnovanu

FCSB are o ofertă de cinci milioane de euro pentru Ştefan Târnovanu. Deşi cerea un preţ dublu, Gigi Becali este dispus să îl vândă pe tânărul portar. Latifundiarul din Pipera a făcut declaraţia serii când a vorbit despre transfer.

„Am şi o ofertă de 5 milioane pentru Târnovanu. De la 2… a zis îl dai cu 3, cu 4? Am zis 10. A zis acum, a venit cu o ofertă… îl dai cu 5 milioane? Sunt 2 echipe, una din Portugalia şi una din Franţa.

Vin acum să negocieze. Stai să vedem. Dacă iau cinci milioane, nu mă interesează cine mai apără la FCSB. Mă duc eu în poartă. Sunt 5 milioane, sunt şi eu om, nu pot să rezist”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat