Închide meniul

FCSB – Dunajska Streda 1-0! Echipa lui Nicolae Dică s-a calificat în playoff-ul Conference League. Cordea, eroul de pe Arena Naţională

Viviana Moraru Publicat: 11 august 2022, 20:20 / Actualizat: 11 august 2022, 22:22

FCSB – Dunajska Streda 1-0! Echipa lui Nicolae Dică s-a calificat în playoff-ul Conference League. Cordea, eroul de pe Arena Naţională

Andrei Cordea, mesaj de luptă înainte de FCSB - Silkeborg

Hepta

  • FCSB – Dunajska Streda 1-0
  • FCSB, în playoff-ul Conference League

FCSB – Dunajska Streda 1-0! FCSB s-a calificat în playoff-ul Conference League după ce a învins şi pe teren propriu pe slovacii de la Dunajska Streda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a trecut de Dunajska Streda cu o dublă victorie cu acelaşi scor: 1-0. După ce în tur, Joonas Tamm a marcat golul victoriei, în vulcanul de pe Arena Naţională a marcat Andrei Cordea.

FCSB mai are doar două meciuri să îi împlinească visul lui Gigi Becali de a se califica în grupele Conference League.

Reclamă

LIVE TEXT FCSB – Dunajska Streda 1-0

Min. 87: A ieşit Rusu, a intrat Ianis Stoica.

Min. 79: Ocazie FCSB! Rusu este blocat de portarul advers!

Reclamă

Min. 57: Ocazie FCSB! Darius Olaru scapă singur cu portarul, dar trage pe lângă.

Min. 51: Schimbare la FCSB! A ieşit David Miculescu, a intrat Răzvan Oaidă.

Min. 46: A început a doua repriză!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45: Pauză la FCSB – Dunajska Streda! 

Min. 28: GOOOOL FCSB! Andrei Cordea a deschis scorul, după ce Bogdan Rusu a trimis în bară! Octavian Popescu a dat o pasă de geniu cu exteriorul.

Min. 26: Ocazie Dunajska Streda! Krstovic a tras, însă Târnovanu a prins şutul!

Min. 17: Acţiune frumoasă a lui Tavi Popescu, însă şutul cu piciorul stâng trece pe lângă poarta slovacilor.

Min. 10: BARA Dunajska Streda. Balogh a trimis balonul în bară, după un şut fantastic de la marginea terenului.

Min. 1: A început partida dintre FCSB şi Dunajska Streda. Atmosferă de zile mari pe Arena Naţională.

FCSB – Dunjaska Streda, LIVE TEXT, 20:30

Echipa de start a roş-albaştrilor:

Reclamă

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic – Edjouma, Olaru – Cordea, Oct. Popescu, Miculescu – B. Rusu
Rezerve: A. Vlad – Haruț, Fl. Coman, A. Șut, I. Stoica, Lixandru, Fl. Achim, Oaidă, Pantea, Bouhenna, Musi, S. Șerban
Antrenor: Nicolae Dică

Dunajska Streda: Veszelinov – Risvanis, Mateus Brunetti, Muhamedbegovic – Blackman, Szantho, Kacer, Dimun, Ramadan – Balogh, Krstovic
Rezerve: Trnovsky, Petras – Ciganiks, Njie, Veselovsky, Moumou, Rymarenko, Davis, Kachut, Nebyla, Carlos Pinto, Nicolaescu
Antrenor: Adrian Gula

Florinel Coman, care s-a accidentat în confruntarea tur, a revenit şi este rezervă.

FCSB ţinteşte calificarea în play-off-ul Conference League. În meciul tur, roş-albaştrii s-au impus la limită, scor 1-0. Golul victorie a fost înscris de fundaşul central adus în această vară, Joonas Tamm. Acesta a marcat printr-o execuţie de clasă.

Nicolae Dică se va putea baza pe doi jucători de bază, după ce situaţia lor era una incertă. Andrei Cordea a primit doar o singură etapă de suspendare după cartonaşul roşu încasat în returul cu Saburtalo, şi astfel are drept de joc în această seară.

De cealaltă parte, căpitanul Florinel Coman va fi în lot pentru partida cu Dunajska, după ce în manşa tur s-a accidentat. Mijlocaşul a fost recuperat miraculos, după ce s-a tratat la vraciul Marijana, şi ar putea evolua în meciul de pe Arena Naţională, după cum a anunţat şi patronul Gigi Becali.

În campionat, roş-albaştrii au avut un start modest. Trupa lui Nicolae Dică a remizat surprinzător cu ultima clasată Mioveni, în ultima etapă, scor 1-1, iar după patru runde scurse din noul sezon, FCSB are doar 3 puncte.

Echipele probabile:

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Edjouma – Cordea, Oct. Popescu, Miculescu – B. Rusu
Antrenor: Nicolae Dică

Dunajska Streda: Veszelinov – Blackman, Risvanis, Brunetti, Ciganiks – Veselovsky, Kacer, Dimun, Szantho – Balogh, Krstovic
Antrenor: Adrian Gula

Mihai Stoica anunță sold-out la FCSB – Dunajska Streda

Mihai Stoica a anunțat că Arena Națională e aproape de sold-out la returul dintre FCSB și Dunajska Streda. Roș-albaștrii sunt favoriți la calificare după victoria cu 2-1 din tur. MM Stoica a anunțat că, pe Arena Națională, vor fi 41.000 de persoane la FCSB – Dunajska Streda.

„Cu peluza închisă de UEFA și zonele tampon respectate cu strictețe, capacitatea Arenei Naționale se reduce la aproximativ 41.000 locuri pe scaune. În aceste condiții, ne apropiem de sold out. Se mai întreabă cineva care e adevărata Steaua? Eu mă întreb doar câte stadioane ne-ar trebui joia viitoare dacă trecem de Dunajska Streda”, a scris Mihai Stoica, pe pagina oficială pe Facebook.

Roș-albaștrii vor avea peluza închisă după ce a fost sancționată de UEFA pentru scandările rasiste ale ultrașilor în meciul cu Saburtalo, din turul doi preliminar al Conference League.

„Surpriză de proporţii” pentru FCSB – Dunajska Streda

Mihai Stoica anunţă o „surpriză de proporţii” pentru FCSB – Dunajska Streda. Andrei Cordea (23 ani) a fost eliminat în returul cu Saburtalo, însă va fi apt de joc pentru duelul cu slovacii de pe Arena Naţională.

„Noutăţi în tabăra FCSB. Andrei Cordea are drept de joc, o surpriză de proporţii, ne aşteaptam la două sau trei etape, dar cred că arbitrul scriind doar comportament nesportiv şi nu violenţă… Azi a fost judecat cazul lui şi i s-a dat o etapă. O etapă e din oficiu şi a rămas etapa aia. E în cantonament şi poate juca mâine.

A fost surpriză mare, pe la 17 şi ceva am primit vestea. Era cam ambiguă exprimarea şi am zis bă, frate, nu cumva să fie o etapă. După am şi trimis mail, am primit răspuns că are o etapă suspendare şi am cerut în mod special să ne confirme că are drept de joc mâine”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”