Închide meniul
Video

Atmosferă incendiară înainte de FCSB – Viking! Peluza Nord a făcut show în drumul spre Arena Națională

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 august 2022, 21:09

Galeria FCSB, înaintea partidei cu Viking de pe Arena Naţională

Peluza Nord, în drum spre Arena Națională / as.ro

Ultrașii din Peluza Nord au creat o atmosferă superbă înainte de FCSB – Viking. Se anunță spectacol în prima manșă din play-off-ul Conference League, care va fi LIVE TEXT pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are ambele peluze închise cu Viking, însă Peluza Nord nu lipsește de la meci. Ultrașii roș-albaștrilor vor sta la tribună, în sectoarele 2 și 3.

Atmosferă incendiară creată de Peluza Nord înainte de FCSB – Viking

În drumul spre stadion, Peluza Nord a acaparat fondul sonor din jurul Arenei Naționale. FCSB va avea parte 30.000 de fani în tribune.

UEFA a obligat-o pe vicecampioana României să afișeze un mesaj anti-rasism, plasat în peluza rămasă goală.

Sursa: as.ro

Gigi Becali a fost impresionat de rapiditatea cu care s-au vândut biletele pentru partida de pe Arena Naţională cu Viking. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că FCSB are toate atuurile pentru a lua o opţiune serioasă la calificarea în grupele Conference League, încă din manşa tur.

Reclamă

„Acum iubesc oamenii, le fac pe plac lor. Nu am cum să vând când zeci de mii de oameni iau cu asalt stadionul. Din punct de vedere valoric, avem valoare, suntem şi mai experimentaţi, jucăm şi acasă. Normal că vom lua o opţiune de calificare serioase, la 2 goluri”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Gigi Becali, mesaj pentru Nicolae Dică înainte de FCSB – Viking

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că îşi doreşte ca roş-albaştrii să obţină o victorie facilă. Vrea cu orice preţ ca FCSB să aibă posesie superioară.

De la FCSB mă aștept să văd un joc frumos combinativ, cu posesie, mingea să fie la noi și să marcăm cu două goluri în plus.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am ce să aștept de la public, pentru că ei tot timpul fac ceva în plus față de noi, adică sunt senzaționali. De-asta mi-am schimbat perspectiva despre fotbal, pentru că am văzut 40.000 de oameni pe stadion, iar în grupe pot fi și 50.000 de oameni, deci să vină banii și din bilete.

Fanii cred că au înțeles problemele cu UEFA, nu? Eu am înțeles că ei au înțeles foarte bine și nu o să mai facă.

Mă simt prost când mi se scandează numele, jur că mă enervez. Nu mai am nevoie de la oameni să îmi strige numele, vreau să mi se strige numele în ceruri, de îngeri„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Mihai Stoica, ironie devastatoare după ce s-au vândut toate biletele cu Viking

Mihai Stoica a avut o ironie devastatoare după ce s-au vândut toate biletele la FCSB – Viking. Iar ţinta sunt cei care susţine că FCSB nu este continuatoarea Stelei.

Toate biletele s-au vândut într-un ritm ameţitor, iar Mihai Stoica a ieşit imediat la atac.

Dacă mai e cineva care nu acceptă că FCSB e FC STEAUA București, se poate adresa cu “FC SOLD-OUT București”„, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Reclamă
Recomandări
  • Atmosferă incendiară înainte de FCSB – Viking
  • Peluza Nord a făcut show în drumul spre Arena Națională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și