Închide meniul

Mihai Stoica, ironie devastatoare după ce s-au vândut toate biletele la FCSB – Viking: „Dacă mai e cineva care nu acceptă asta, se poate adresa cu ‘FC SOLD-OUT București’” „

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 august 2022, 15:08

Mihai Stoica, ironie devastatoare după ce s-au vândut toate biletele la FCSB – Viking: „Dacă mai e cineva care nu acceptă asta, se poate adresa cu FC SOLD-OUT București” „

Arbitrul care l-a scos din sărite pe Mihai Stoica, delegat la FCSB - Universitatea Craiova

Mihai Stoica, cu mâinile în cap în timpul unui meci / Hepta

  • Mihai Stoica ironie devastatoare
  • S-au vândut toate biletele la FCSB – Viking

Mihai Stoica, ironie devastatoare după ce s-au vândut toate biletele la FCSB – Viking. Iar ţinta sunt cei care susţine că FCSB nu este continuatoarea Stelei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Va fi nebunie totală la FCSB – Viking. Toate biletele s-au vândut într-un ritm ameţitor, iar Mihai Stoica a aieşit iemdiat la atac.

Mihai Stoica, ironie devastatoare după ce s-au vândut toate biletele la FCSB – Viking

Dacă mai e cineva care nu acceptă că FCSB e FC STEAUA București, se poate adresa cu “FC SOLD-OUT București”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Reclamă

FCSB – Viking LIVE TEXT | Fără spectatori la peluzele Arenei Naţionale

Chiar dacă peluzele au fost închise de UEFA, FCSB va avea parte 30.000 de fani în tribunele Arenei Naţionale.

„Ne așteaptă o partidă foarte grea, cu un adversar foarte bun. Dacă a eliminat-o pe Sparta Praga, înseamnă că e o echipă bună. O echipă cu o organizare defensivă foarte bună și cu jucători de viteză în atac, ce pot face diferența oricând.

Reclamă

Ei au folosit, în mare două sisteme, 4-1-4-1 și 3-5-2. Am pregătit ce avem de făcut. Pentru sistemul cu trei trebuie să schimbăm anumite lucruri, cum facem pressing-ul, am lucrat la antrenament. Eu lucrez și faza defensivă, și faza ofensivă, nu pun accent mai mult pe ceva anume.

Bineînțeles că ne putem califica. La meciul retur cu Saburtalo aveam un lot mai mic și ne-am calificat. Eu, cu cine am, merg înainte”, a declarat Nicolae Dică, în cadrul conferinţei de presă de dinaintea partidei cu Viking.

Viking este echipa care a încheiat pe locul 3 sezonul precedent din Norvegia, în spatele lui Bodo/Glimt și Molde. Valoarea actuală a lotului este de 9 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a fost impresionat de rapiditatea cu care s-au vândut biletele pentru partida de pe Arena Naţională cu Viking. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că FCSB are toate atuurile pentru a lua o opţiune serioasă la calificarea în grupele Conference League, încă din manşa tur.

„Acum iubesc oamenii, le fac pe plac lor. Nu am cum să vând când zeci de mii de oameni iau cu asalt stadionul. Din punct de vedere valoric, avem valoare, suntem şi mai experimentaţi, jucăm şi acasă. Normal că vom lua o opţiune de calificare serioase, la 2 goluri”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Octavian Popescu dă un adevărat tun financiar dacă o califică pe FCSB în grupele Conference League

Octavian Popescu dă un adevărat tun financiar dacă o califică pe FCSB în grupele Conference League. Gigi Becali a dezvăluit prima pe care o va încasa „perla” pe care visează să ia 50 de milioane de euro.

Octavian Popescu dă un adevărat tun financiar dacă o califică pe FCSB în grupele Conference League

Astfel, Gigi Becali a lăsat să se înţeleagă că Octavian Popescu are o primă de 30 de mii de euro dacă FCSB se va califica în grupele Conference League. Becali i-a dat deja banii sub formă de împrumut lui Tavi Popescu, pentru a-şi lua maşină. Dacă va îndeplini obiectivul, Becali nu îi va mai cere banii înapoi.

”Au în contract prime, dar nu doar că au în contract, dar sunt câţiva jucători, de exemplu Tavi Popescu, care se va alege cu mai mult. I-am dat 30.000 (n.r. – de euro) ca să-şi ia maşină, împrumut, dar nu o să-i mai cer înapoi. Pe ăia îi las cadou. În plus o să-i dublez şi salariul”, a spus Gigi Becali la Pro Arena, înainte de FCSB – Viking.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”